Molde VGS > Nyheter

30. og siste foresattemøte!

Ved Molde vg skole gjennomføres foresattemøtene for Vg2 (2. klasse) i oktober/november hvert år, og mange av de foresatte kan da feire at de siden barnehagen har deltatt på i alt ca. 30 tilsvarende møter.

Artikler i Romsdal sogelags årbok 2018

Sogelagsleder Bjørn Austigard er svært fornøyd med 2018-utgava av Romsdal sogelags årbok. Fem av skolens elever debuterer som forfattere i årboka med artikler om personer fra sin egen slekt.

Arts on fire

Onsdag 31. oktober ble det gjennomført en performance på Molde videregående skole

Forsøk i biologi

Farlig forskning i biologi? Tja, vi gjør et forsøk med det giftige hydrogenperoksidet som finnes i alle cellene våre.

Fagdag i biologi 1

Fredag hadde ei gruppe i biologi 1 ved Molde vgs fagdag med osmosecup og bedriftsbesøk til mastittlaboratoriet, TINE meierier.

Realister på studietur til Italia

Denne uken er geografi-, geofag-, biologi- og naturfaglærere på studietur til Cavalese i Trentino, Italia.

MD og KD former landskonferanse for rådgivere

"Landskurs for rådgivere 2018" som arrangeres i Molde 19.-20. september har fått stiftet bekjentskap med noen av våre elever.

Foresattemøter i 1. klasse

Oppmøtet fra de foresatte til høstens Vg1-elever (og en kommende elev, se bildet!) var meget godt da rektor, ass.rektor, avdelingsledere, rådgivere og kontaktlærere orienterte om hva det innebærer å være elev ved Molde vg skole.

Finale i talekonkurransen Ta ordet!

Fredag under Bjørnsonfestivalen var det nok ein gong klart for finale i talekonkurransen Ta ordet på Uteplassen. 6 dyktige ungdommar frå Romsdal og Molde vgs. imponerte publikum med engasjerande talar om det overordna temaet "sanning".

Første fagdag i historie med fokus på lokalhistorie

Klasse 3B, 3C og 3D besøkte Romsdalsmuseet og fikk omvisning både innendørs og utendørs.