Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Me er i gang!

Spaninga var til å ta og føle på då årets vg1-elevar møtte til fyrste skuledag måndag 21. august. Rektor hadde gleda av å ønskje alle hjarteleg velkomne som elevar ved Molde vidaregåande skule.

Les meir

Skolestart - nyttig informasjon

Elevene i de videregående skolene i Møre og Romsdal har sin første skoledag mandag 21. august.

Les meir

Klassejubileer

I tiden rundt jazzfestivalen møtes hvert år gamle klassekamerater for å mimre om sine år ved Molde vg skole, og skolen har nylig hatt besøk av 35-, 40- og 50-årsjubilanter. Bildet viser klasse 3C fra våren 1982 med klassestyrer Jostein Sæbøe helt til høyre. Legg for øvrig merke til gjensynsgleden i bakkant av bildet.

Les meir

Fest for avgangselevene 2017

Flott avslutningsfest for årets avgangselever.

Les meir

Amdam-prisen 2017 til Hanna Bredin

Tradisjonen tro ble skolens mest prestisjetunge pris utdelt under årets fest for avgangselevene. Vinner var Hanna Bredin fra 3A.

Les meir

Grønne Greier

Alt heng sammen- mat, helse, natur, klima og miljø.

Les meir

Robotane kjem!

I Teknologi og forskingslære 1 har elevane dei siste månadane jobba med eit elektronikkprosjekt, der oppgåva var å lage ein bevegeleg konstruksjon som skulle innehalde sensorar og servoar eller motorar.

Les meir

Søppelfunn i nærområdet

Som innledning til temaet om bærekraftig utvikling, ble elevene i 1B bedt om å plukke søppel på bestemte områder. Elevene ble på fagdagen i naturfag delt inn i grupper og fikk utdelt hvert sitt område hvor de skulle lete etter søppel. Elevene ble utstyrt med plastposer og hansker, og fikk en halvtime på å plukke alt de så. Resultatene av hvor mye søppel de fant ble veldig forskjellige.

Les meir

Besøk på Nordic Light

I dag har 1MK1 besøkt utstillingene på den internasjonale fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund.

Les meir

Filosofisk kafé på Kafé Kurt

Historie og filosofi 1 og Psykologi 1 var 5. april invitert til filosofisk kafé på Plassen. Initiativet til dette arrangementet tok Teateret Vårt, på bakgrunn av Molde videregående skole og Marie Solgaard sin deltakelse i Filosofi NM.  Begge klassene ble i forkant av filosofisk kafé invitert til å se forestilling ”Helvete er de andre” av Jean Paul Sartre. 

Les meir