Molde VGS > Nyheter

Plastikk fantastikk - Moteshow

• 10 dyr
  • 10 moteriktige plastkreasjoner.

Vi har studert motebransjen og spesiallaget moderne klesdrakter til framtidens dyr. Det er viktig for oss at dyrene skal føle seg vakre, moderne og eksklusive i framtidens naturbilde.

Landsfinalen neste

Lars Selbekk (INF2-1) har passert to runder og er klar for finalen i Norsk informatikkolympiade.

Re-design for catwalk'en

I design og arkitektur 3 skal elevene jobbe med Re-design i januar.

Julekonserten 2018

Molde vg skoles tradisjonelle juleavslutning med skolens musikkelever som bærebjelker, fant sted i Bjørnsonhuset siste skoledag før jul, og elevenes musikalsk bredde og kvalitet imponerte også denne dagen.

Medieklasse lærte eldre å snappe

Vg3-klasse på Medier og kommunikasjon ga eldre kurs i bruk av Snapchat, og lager fotoreportasje om informasjonskløft og det digitale skillet.

Forfattarbesøk på Molde vgs.

Måndag 3. desember var det endeleg klart for forfattarbesøk i Ungt blikk-prosjektet. Marit Eikemo og elevane frå dei fem klassane i prosjektet fekk møte kvarandre og diskutere alt frå eksistensielle spørsmål om kva me menneske lengtar etter til planløysinga i ei sokkelleilegheit.

Engelskelever midt i politisk drama

Forrige uke var elever fra samfunnsfaglig engelsk på studietur i London. Den britiske statsministeren kjemper for sin EU-forhandling, og vi var der.

Velkommen til fremtiden

Elevene i teknologi og forskningslære 1 hadde en spennende og lærerik fagdag hos Protomore, fredag før høstferien. De fikk lære mye om mulighetene teknologien gir oss i dag og mulighetene vi kan ha i fremtiden. Blant annet innen matproduksjon, foto, overvåkning, helse, utdanning, transport osv. Vi fikk også høre litt om muligheten 3D modellering og printing gir. Selv fikk elevene teste å utvikle og lage nye produkt for fremtiden for ulike institusjoner, men selvfølgelig på en bærekraftig måte og med bærekraftsmålene som en viktig del av produktutviklingen.

Hospiteringa er i gang!

I dag startet det årlige besøket av elever fra 10. trinn som skal prøve ut ulike utdanningsprogram på videregående skole – bedre kjent som hospitering. Vi skal ta imot over 350 elever på Molde vgs i løpet av fire dager, og elevene skal få prøve ut aktiviteter innenfor fagområder de er interessert i.

30. og siste foresattemøte!

Ved Molde vg skole gjennomføres foresattemøtene for Vg2 (2. klasse) i oktober/november hvert år, og mange av de foresatte kan da feire at de siden barnehagen har deltatt på i alt ca. 30 tilsvarende møter.