Molde VGS > Nyheter

Info til foresatte: Slik følger vi opp elevene våre i hjemmeskole

Hjemmeskole er en ny situasjon for både elever og lærere. Slik vil vi følge opp elevene våre i perioden:

Molde vgs innfører heimeundervising frå fredag

Fylkeskommunen har bestemt at alle dei vidaregåande skulane i Møre og Romsdal skal stengjast i 14 dagar frå og med fredag 13. mars. Elevar skal ta med seg alle skulebøker heim i dag torsdag, og ikkje møte på skulen i morgon. Dei neste vekene vil all undervisinga ved Molde vgs gå føre seg via digitale flater. Timeplanen går derfor som normalt. Skuleleiinga vil frå måndag av stort sett vere på heimekontor, og tilgjengeleg på e-post og telefon.

Rektor Oddgeir takker for seg denne uka

Nå er datoen snart her; vi skal 1. mars takke av vår rektor gjennom 10 år, Oddgeir Overå.

Rettslære 2 på besøk hos Øverbø Gjørtz

Sist fredag var Rettslære 2-klassen på besøk hos advokatfirmaet Øverbø Gjørtz. Der traff faglærer Sissel Kjøl igjen fire tidligere elever fra Molde vgs!

Foresattemøter Vg1

Innsøkningen til Vg2 (2. klasse) står for døren for Vg1-elevene våre, og dette var ett av flere temaer som ble berørt på de nylig gjennomførte møtene for elevenes foresatte.

Vikingtid og middelalder i Norge

Historieprosjekt i Vg2: 5 ukers prosjekt gav vinnerutstilling i skolens festsal.

Hels på Tone, nyslått kontaktperson for hybelbuarar

Molde vgs. har mange elevar som bur på hybel, og det er nok mange som nyt fridomen og ansvaret som hybellivet fører med seg. Samstundes kan det også dukke opp både store og små spørsmål og utfordringar for ein ungdom som flyttar heimefrå for fyrste gong, og me har difor fått ein eigen kontaktperson for hybelbuarar som kan hjelpe elevane våre med stort og smått. Me tok ein prat med Tone Helen Dahle, som skal ha denne funksjonen framover.

KDA - Fagdag i Redesign

Fagdag for KDA: Redesign, Gjenbruk og Grønn mote

Molde vg skoles personalband opptrer offentlig!

En aldri så liten begivenhet finner sted torsdag 16. januar kl. 20-21 på Silver Fox Music Club på Brygga: For første gang i Molde vg skoles nær tohundreårige historie opptrer et personalband fra skolen offentlig. Og repertoaret til bandet består av pop- og rockelåter som ikke opplagt samsvarer med det inntrykket mange har av en gammel og ærverdig skole.

Mattekarakterer i norsktoppen

De gjennomsnittlige eksamenskarakterene i matematikk ved Molde vg skole våren 2019 er best i fylket og blant de beste i landet. Dette viser Utdanningsdirektoratets statistikk som ble lagt fram rett før jul.