Molde VGS > Nyheter

Hospitering vel i gang

Denne uka har skolen vår godt besøk av elever i 10. trinn fra hele regionen, som er interessert i å se nærmere på Molde vgs. Mange av dem blir nok å se til skolestart i august!

Utstilling av konseptkunst på Skala

3KD har nå jobbet med konseptkunst i KVV-faget. De stiller ut sine ferdige produkt på Skala i Romsdalsgata. Det blir åpning torsdag 07.11 kl 18.00. Temaet er Innhold, utrykk, budskap. Vi er spent på hvordan denne utstillingen blir når alle arbeidene​ blir satt sammen. Elevene har alle noe viktig på hjertet som de ønsker å uttrykke og vi kan love at de har jobbet hardt for å bli ferdige med sine individuelle konsept.

Hjertelig velkommen til åpning!

Fortsatt mediefag på Molde vgs

Som Romsdals Budstikke har omtalt i dag er det nå foreslått å samle utdanningstilbudet i Medier og kommunikasjon på to skoler i fylket vårt, og Molde vgs er ikke en av dem. Hva skjer nå?

Besøk fra Tanzania

I dag fikk skolen vår besøk av spesiallærere fra Tanzania, som er på utveksling hos Høgskolen i Molde for å fremme rettigheter og livskvalitet for barn med spesielle behov.

Fordøyingssystemet

Kreativt produkt i naturfag

Molde-elever i Brexit-drama

Mens Boris Johnson kjemper for sitt politiske liv, følger elevene i samfunnsfaglig engelsk sporene av både Brexit og britisk historie.

Ny rusplan for videregående skoler

Vi har fått oppdatert rusplan for videregående opplæring i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Foresattemøter i 1. klasse

Oppmøtet fra de foresatte til høstens Vg1-elever var meget godt da rektor, ass.rektor, avdelingsledere, rådgiver og kontaktlærere orienterte om hva det innebærer å være elev ved Molde vg skole.

Glimt frå innhaldsrike dagar under Bjørnsonfestivalen

September er over oss, og me har nok ein gong vore så heldige å få vere med på ei rekkje arrangement under Bjørnsonfestivalen. Elevar frå Molde vgs. har vore både pressefolk, artistar og publikummarar under festivalen.

Fagdag i historie på Romsdalsmuseet

Den første fagdagen i historie for klassene 4i, 3KD/3ME1 og 3D hadde fokus på lokalhistorie med besøk på Romsdalsmuseet.