Molde VGS > Nyheter

Unge stemmer på Bjørnsonfestivalen

Fredag 8. september konkurrerte seks dyktige elevar frå Molde og Romsdal vgs om å halde den beste talen på UtePlassen under Bjørnsonfestivalen. Deltakarane snakka om ytringsfridom, feminisme, menneskeverd, fordommar og skulepolitikk, og Revolt V stod for musikalsk innslag under arrangementet. Vinnaren frå Molde vgs vart Andrine R. Kristoffersen, som går vidare til semifinale i Bergen eller Ålesund. Me gratulerer!

Resultata frå skulevalet er klare

Tysdag 5. september gjekk elevane ved Molde vgs til valurnene. 592 av dei 748 elevane ved skulen røysta ved skulevalet, og det var slett ikkje berre dei store partia som hevda seg her.

2KD på ekskursjon til Hjertøya

Tirsdag 28.08.17 tilbrakte klasse KD 2 hele ettermiddagen på Hjertøya. Vi konsentrerte oss om eldre bygninger i miljø, jobbet med perspektiv, komposisjon og lys/mørke kontrast. Elevene var ivrige og produserte mange fine skisser til. Det ble også tid til grilling og lek.

Fjellekskursjon i biologi

27 elever og to lærere er på Vangshaugen i Sunndal kommune, fra mandag til onsdag denne uka, for å studere fjelløkologi.

Paneldebatt og valtorg ved Molde vgs

Det nærmar seg stortingsval, og elevane ved landets vidaregåande skular skal som vanleg få seie meininga si gjennom skulevalet. Måndag 28. august vart det arrangert paneldebatt og valtorg ved Molde vgs, der politikarar frå 11 politiske parti gjorde sitt ypparste for å få elevane til å røyste på akkurat deira parti.

Aktivitetsdag ved Molde vgs

Nok ein gong arrangerte Molde vgs aktivitetsdag for alle elevar rett etter skulestart. Elevar og lærarar fekk boltre seg med ymse aktivitetar ute i det fine seinsumarvêret, og her fekk ein bruk for både teoretiske og praktiske evner.

Me er i gang!

Spaninga var til å ta og føle på då årets vg1-elevar møtte til fyrste skuledag måndag 21. august. Rektor hadde gleda av å ønskje alle hjarteleg velkomne som elevar ved Molde vidaregåande skule.

Skolestart - nyttig informasjon

Elevene i de videregående skolene i Møre og Romsdal har sin første skoledag mandag 21. august.

Klassejubileer

I tiden rundt jazzfestivalen møtes hvert år gamle klassekamerater for å mimre om sine år ved Molde vg skole, og skolen har nylig hatt besøk av 35-, 40- og 50-årsjubilanter. Bildet viser klasse 3C fra våren 1982 med klassestyrer Jostein Sæbøe helt til høyre. Legg for øvrig merke til gjensynsgleden i bakkant av bildet.

Fest for avgangselevene 2017

Flott avslutningsfest for årets avgangselever.