Molde VGS > Nyheter

Rekordtall på filmpremiere

Om lag 300 gjester fra Bekkevoll ungdomsskole kom til skolen vår i går kveld, da 10. trinn hadde premiere på filmer de har laget i samarbeid med lærere fra Molde vgs.

Fagdag i geofag

Bedriftsbesøk på Hydro Aluminium på Sunndalsøra

Feiende flott filmpremiere

I går kveld var 10. trinn fra Bergmo ungdomsskole samlet i Aulaen på skolen vår, til premiere på filmer de selv har laget i høst.

Nytt styre i elevrådet er valgt

I dag ble nytt styre i elevrådet valgt på skolen vår.

Plastikk fantastikk - Moteshow

• 10 dyr
  • 10 moteriktige plastkreasjoner.

Vi har studert motebransjen og spesiallaget moderne klesdrakter til framtidens dyr. Det er viktig for oss at dyrene skal føle seg vakre, moderne og eksklusive i framtidens naturbilde.

Landsfinalen neste

Lars Selbekk (INF2-1) har passert to runder og er klar for finalen i Norsk informatikkolympiade.

Re-design for catwalk'en

I design og arkitektur 3 skal elevene jobbe med Re-design i januar.

Julekonserten 2018

Molde vg skoles tradisjonelle juleavslutning med skolens musikkelever som bærebjelker, fant sted i Bjørnsonhuset siste skoledag før jul, og elevenes musikalsk bredde og kvalitet imponerte også denne dagen.

Medieklasse lærte eldre å snappe

Vg3-klasse på Medier og kommunikasjon ga eldre kurs i bruk av Snapchat, og lager fotoreportasje om informasjonskløft og det digitale skillet.

Forfattarbesøk på Molde vgs.

Måndag 3. desember var det endeleg klart for forfattarbesøk i Ungt blikk-prosjektet. Marit Eikemo og elevane frå dei fem klassane i prosjektet fekk møte kvarandre og diskutere alt frå eksistensielle spørsmål om kva me menneske lengtar etter til planløysinga i ei sokkelleilegheit.