Molde VGS > Nyheter

Foresattemøter Vg1

Innsøkningen til Vg2 (2. klasse) står for døren for Vg1-elevene våre, og dette var ett av flere temaer som ble berørt på de nylig gjennomførte møtene for elevenes foresatte.

Vikingtid og middelalder i Norge

Historieprosjekt i Vg2: 5 ukers prosjekt gav vinnerutstilling i skolens festsal.

Hels på Tone, nyslått kontaktperson for hybelbuarar

Molde vgs. har mange elevar som bur på hybel, og det er nok mange som nyt fridomen og ansvaret som hybellivet fører med seg. Samstundes kan det også dukke opp både store og små spørsmål og utfordringar for ein ungdom som flyttar heimefrå for fyrste gong, og me har difor fått ein eigen kontaktperson for hybelbuarar som kan hjelpe elevane våre med stort og smått. Me tok ein prat med Tone Helen Dahle, som skal ha denne funksjonen framover.

KDA - Fagdag i Redesign

Fagdag for KDA: Redesign, Gjenbruk og Grønn mote

Molde vg skoles personalband opptrer offentlig!

En aldri så liten begivenhet finner sted torsdag 16. januar kl. 20-21 på Silver Fox Music Club på Brygga: For første gang i Molde vg skoles nær tohundreårige historie opptrer et personalband fra skolen offentlig. Og repertoaret til bandet består av pop- og rockelåter som ikke opplagt samsvarer med det inntrykket mange har av en gammel og ærverdig skole.

Mattekarakterer i norsktoppen

De gjennomsnittlige eksamenskarakterene i matematikk ved Molde vg skole våren 2019 er best i fylket og blant de beste i landet. Dette viser Utdanningsdirektoratets statistikk som ble lagt fram rett før jul.

Jule- og jubileumskonserten 2019

Musikkelevene ved Molde vg skole var igjen i hovedrollene på årets julekonsert i Bjørnson-huset siste skoledag før jul. Samtidig var konserten en markering av at utdanningsprogram for musikk, dans og drama ble opprettet for 25 år siden, dvs. i 1994. Og de musikalske prestasjonene var som vanlig topp, noe som lover godt for HAIR-musikalen i februar.

Godt resultat i Kjemiolympiaden

Kjemi 2 elevene har deltatt i Kjemiolympiaden.

Musikklinja er i rute

Hele musikklinja, med elever fra Vg1, -2 og -3, er snart klare for årets julekonsert i Bjørnsonsalen. Mange varierte innslag med solister, ensembler og kor.

Skulen sitt SWOT-team* ut på oppdrag!

Nei, det handlar ikkje om noko skummelt - sjølv om møbelbransjen er prega av tøff konkurranse. 25 elevar frå Molde VGS tok turen til Malmefjorden og Møbelringen Harald Viken AS - ei bedrift som rett og slett skal vere best!