Molde VGS > Nyheter

EKSKURSJON OSLO, RETTSLÆRE 2, 29.-31/3

Torsdag morgen møtte faglærer, Sissel Kjøl, sammen med 24 elever i Stortinget. Elevene skulle være Stortingsrepresentanter for én dag, og ble fordelt på fire ulike politiske partier, noe som blant annet innebar å jobbe i fagkomitéer, i partigrupper, kontakte media, drive lobbyvirksomhet, debattere viktige politiske saker, samt å bli filmet mens partirepresentantene uttalte seg på TV - i direktesending!

Les meir

Fire lærere og fire elever er denne uken i Alberta, Canada som deltagere i NORCAN-prosjektet

NORCAN er et skolebasert forskningssamarbeid mellom skoler i Norge og i de canadiske provinsene Alberta og Ontario.

Fagdag om avl og genetikk ved Molde Hestesportklubb

Fredag 17. mars reiste 1ST1 idrett til Molde Hestesportklubb for å lære om avl og genetikk.

KDA - Besøk på arkitektkontor

KDA har brukt deler av fagdagen 17. mars til å besøke arkitektkontoret BBW A/S.

Campus-besøk på NTNU

Fredag 3.mars var biologielever fra 2. og 3.klasse på campus-besøk på NTNU – Gløshaugen. Etter en orientering om de ulike studiene i realfag ved NTNU ble det besøk på de ulike instituttene i realfagsbygget og en omvisning på campusområdet.

"Uutholdelige fakta"

Hvert døgn dør 10 000 barn av sult. Liv Dysthe Sønderlands kunstprosjekt stiller spørsmålstegn til hvordan vi håndterer denne informasjonen.

Les meir

Ledige stillinger ved Molde vg skole

Det er fra kommende skoleår ledig flere stillinger for pedagogisk personale ved Molde vg skole. Alle med etterspurt faglig og pedagogisk utdanning fra høgskole eller universitet er aktuelle som søkere innen fristen 02.04.17.

Elever gjennomfører forskningsprosjekt

I de fagene vi jobber med på videregående skole bygger mye av det vi lærer på forskning. Noen elever bruker imidlertid en del tid på å forske selv.  I faget Teknologi og forskningslære 2 gjennomfører alle elevene et eget forskningsprosjekt.

Læring krever arbeidsinnsats!

Fagdag i fysikk2 -  med tema kvantefysikk

Les meir

Vått vær gav ideelle forhold for feltarbeid i Hydrologi

Klassene i Geofag 1 og Geofag 2 avsluttet uka med fagdag i Moldemarka og på Skihytta.