Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Ledig avdelingslederstilling

Fra 01.08.18 er det ledig fast stilling for avdelingsleder i samfunnsfag og medier og kommunikasjon. Søknadfristen er 26.02.18, og du søker her.

Les meir

Det nye elevrådsstyret er på plass!

Onsdag 24. januar var det val av nytt elevrådsstyre, og her er dei nye folkevalde ved Molde vgs.: Karoline Brandal, Hannah Stavik (sekretær), Marit Ping Bersås (nestleiar), Martin Herje (leiar) og Simen Krogset (økonomiansvarleg). Emil Frøyen Vold var ikkje til stades då bilete vart teke. Me gratulerer og kjenner oss viss på at elevdemokratiet er i trygge hender framover!

Les meir

Studieorienteringsdag ved Molde vgs.

Mandag  29.1. var ca 650 avgangselever fra Molde vgs., Romsdal vgs., Fræna vgs.,  Fannefjord vgs., Gjermundnes vgs., Akademiet vgs. og Molde Folkehøgskole samlet for å få informasjon om høgskole- og universitetsutdanninger. Dagen startet med fellessamling i Aulaen ved Molde vgs. og Molde Kino før lunsj med informasjon om hvordan søke høgre utdanning og hva det er viktig å tenke på. I tillegg var det korte presentasjoner av ulike høgskole- og universitetstilbud. 

Les meir

Rusbehandling – besøk fra Molde Behandlingssenter

Elevene i ei av sosialkunnskapsgruppene arbeidet med rusmiddelmisbruk på fagdagen fredag 19. januar.

Les meir

Grønn mote fra 3FO

3FO var både designere og modeller på Klimafestivalens siste dag "Grønn Mote"

Les meir

2M og 3M på ekskursjon til Operaen i Kristiansund

2M og 3M drog på ekskursjon til Operaen i Kristiansund fredag 26/1.  Der var de på omvisning og fikk lære om Operaen i Kristiansund og hva som kreves for å sette opp store produksjoner. I tillegg fikk elevene innføring i de kommende oppsetningene som Kiss me Kate og Carmen som snart har premiere. Det ble også tid til en omvisning i Festiviteten hvor operaen holder til, der elevene fikk se på kostymer og ulike aktører i arbeid som rekvisitører, tekniske prøver og musikere som øvde.

Les meir

Kurs i regi av Folk og Forsvar

30 samfunnsfagsinteresserte elever fra VG2 og VG3 fikk delta på dagskurs i regi av Folk og Forsvar på hotell Aleksandra tirsdag 16. januar.

Les meir

Informasjon til avgangselevane

Måndag 15. januar hadde ca. halvparten avgangselevane ved Molde vgs. besøk frå helsesyster, politiet og SMISO (senter mot incest og seksuelle overgrep). Her fekk elevane informasjon om m.a. seksuelt overførbare sjukdomar, hjernehinnebetennelse, valdtekt, rus og andre tema som er aktuelle for 18-19-åringar. Føremålet med arrangementet er å førebygge uønskte hendingar, særleg m.o.t. på russefeiringa til våren, men også elles. Tysdag 16. skal resten av Vg3/Vg4-elevane få den same informasjonen.

smiso
liv janne
Les meir

Ble bedre kjent med Romsdalsmuseet

Klassene 3MK og 3M gjorde seg bedre kjent med de faste utstillingene ved Romsdalsmuseet på fagdagen i historie fredag 12. januar.

Les meir

Julekonserten 2017

Molde vg skoles tradisjonelle juleavslutning med skolens musikkelever som bærebjelker, fant sted i Bjørnsonhuset siste skoledag før jul, og elevenes musikalsk bredde og kvalitet imponerte også denne desemberdagen.

Les meir