Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Fylkesstipendet i #ErDuSikker? går til Jonathan frå 2E

Denne blide karen er den heldige vinnaren av Trygg trafikk sitt fylkesstipend i samband med konkurransen #ErDuSikker? Jonathan Risung frå 2E leverte alle oppdraga i konkurransen, og vann trekninga av stipendet som fire skular frå Møre og Romsdal konkurrerte om. Jonathan vil bruke stipendet til å ta førarkort - me gratulerer!

Les meir

Fagdag for BIO1-2

Her er noen bilder fra fagdag fredag 24.11 i bio1-2 gruppen.

Les meir

Landslinje for jazz

Det er bekreftet at det det blir landslinje for jazz ved Molde vg skole fra høsten 2018, selv om det formelle vedtaket skjer i Stortinget i midten av desember. Alle hjerter gleder seg!!!

Les meir

Byvandring og besøk i Hvelvet

På historiefagdagen 17. november var klassene 3MK og 3M på byvandring og besøkte Hvelvet i kjelleren ved Gotfred Lies plass 4.

Les meir

Samfunnsfaglig engelsk i Dublin

Denne uka er det Samfunnsfaglig engelsk, gruppe to, som er på ekskursjon. Vi er i Dublin. Nest siste dag starta med at Rita fra feministorganisasjonen ROSA kom og snakka til oss om irsk kvinnehistorie, og om den kommende folkeavstemminga om sjølbestemt abort.

Les meir

Flere glimt fra hospiteringa

Elever fra 10. klasse har fått være med på arkitektur- og designoppgaver som del av hospiteringen. En av oppgavene var å ta bilde av frukt og grønnsaker med digitale mikroskop. Disse bildene skulle de bruke til å skape et mønsterelement. Mønsterelementene skulle de så tegne på et stort ark. Dette ble gjort som en gruppeoppgave og hospitantene ble fordelt på de ulike gruppene. Kreativiteten og samarbeidet med 2KD-elevene resulterte i noen spennende kunstverk som henger på veggen i gruppebildet.

kd
kd
kd
kd
kd
kd
frukt
frukt
Les meir

Hospiteringa er i gang!

Veke 47 tek Molde vgs. i mot mange hospitantar frå ungdomsskulane i regionen. Måndag var det ca. 130 tiandeklassingar som tok turen til Molde vgs. for å sjå korleis det er å gå på skule her.

Les meir

Molde vgs - Rosenborg 7-6

Overskriften lyver litt: Det var Molde FK som slo Rosenborg i juniorfinalen i fotball for herrer og ble norgesmester 2017 med seier 7-6 etter straffespark. Men 24 av 26 spillere som har bidradd i cupkampene fram til finalen, har tilknytning til Molde vg skole.

Les meir

Fagdag i fysikk 2

Kva er utgangsfarta til eit luftgeværprosjektil?

Les meir

GIS-dag 2017

GIS-dag ved Molde videregående skole

Les meir