Molde VGS > Nyheter

Foresattemøte mandag 6. februar

Presentasjonen ligger ute i margen til høyre.

Fargesymbolikk og VIP

1KDA har malt store bilder der de har symbolisert ord  knyttet til livets lyse og mørke sider og psykisk helse.

Keramikk

Her er noen bilder av 3FO sine krukker, relieff og masker som de har  laget i keramikk i Visuelle kunstfag i 1.halvår.

Vignolaspiraler

2FO har i Design og Arkitektur 2 konstruert og arbeidet med Vignolaspiralen.

Dekorativ komposisjon

3FO har arbeidet med "dekorativ komposisjon".

Studieorienteringsdagen 30.1.2017

Mandag  30.1. var ca 700 avgangselever fra Molde vgs., Romsdal vgs., Fræna vgs.,  Fannefjord vgs., Gjermundnes vgs., Akademiet vgs. og Molde Folkehøgskole samlet for å få informasjon om høgskole- og universitetsutdanninger.

"Gamle stoler i ny drakt"

Vær så god og sitt!

"Fra  gammel sliten stol, til ny og spennende sitteredskap som pynter opp i F-blokka."  Dette har vært en oppgave i visuelle kunstfag 3 i 1.halvår.

Stolene er nå plassert i og ved F-blokka.

Klimafestival

I forbindelse med Klimafestivalen i Molde denne uka, har 1A og 1D hatt besøk av Ingvar Kvande ved Sol- og bioeneregisenteret på Tingvoll.  De to klassene hadde fagdag i naturfag fredag og dagen ble satt av til temaet energi og energisparing.

Morgendagens motgang

Snart 50 år, men ny vri i valg av stykke, ny teatersal og nesten ny regissør gjør at skoleteatret ved Molde vg skole blir spennende å følge de nærmeste årene.

Besøk fra Molde Behandlingssenter under fagdag i sosialkunnskap

Ann Kristin Lillebostad Hovden og Anita Kleiven Sandøy orienterte elevene i en av sosialkunnskapsgruppene under fagdagen 13. januar.