Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Amdam-prisen 2017 til Hanna Bredin

Tradisjonen tro ble skolens mest prestisjetunge pris utdelt under årets fest for avgangselevene. Vinner var Hanna Bredin fra 3A.

Les meir

Grønne Greier

Alt heng sammen- mat, helse, natur, klima og miljø.

Les meir

Robotane kjem!

I Teknologi og forskingslære 1 har elevane dei siste månadane jobba med eit elektronikkprosjekt, der oppgåva var å lage ein bevegeleg konstruksjon som skulle innehalde sensorar og servoar eller motorar.

Les meir

Søppelfunn i nærområdet

Som innledning til temaet om bærekraftig utvikling, ble elevene i 1B bedt om å plukke søppel på bestemte områder. Elevene ble på fagdagen i naturfag delt inn i grupper og fikk utdelt hvert sitt område hvor de skulle lete etter søppel. Elevene ble utstyrt med plastposer og hansker, og fikk en halvtime på å plukke alt de så. Resultatene av hvor mye søppel de fant ble veldig forskjellige.

Les meir

Besøk på Nordic Light

I dag har 1MK1 besøkt utstillingene på den internasjonale fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund.

Les meir

Filosofisk kafé på Kafé Kurt

Historie og filosofi 1 og Psykologi 1 var 5. april invitert til filosofisk kafé på Plassen. Initiativet til dette arrangementet tok Teateret Vårt, på bakgrunn av Molde videregående skole og Marie Solgaard sin deltakelse i Filosofi NM.  Begge klassene ble i forkant av filosofisk kafé invitert til å se forestilling ”Helvete er de andre” av Jean Paul Sartre. 

Les meir

EKSKURSJON OSLO, RETTSLÆRE 2, 29.-31/3

Torsdag morgen møtte faglærer, Sissel Kjøl, sammen med 24 elever i Stortinget. Elevene skulle være Stortingsrepresentanter for én dag, og ble fordelt på fire ulike politiske partier, noe som blant annet innebar å jobbe i fagkomitéer, i partigrupper, kontakte media, drive lobbyvirksomhet, debattere viktige politiske saker, samt å bli filmet mens partirepresentantene uttalte seg på TV - i direktesending!

Les meir

Fire lærere og fire elever er denne uken i Alberta, Canada som deltagere i NORCAN-prosjektet

NORCAN er et skolebasert forskningssamarbeid mellom skoler i Norge og i de canadiske provinsene Alberta og Ontario.

Les meir

Fagdag om avl og genetikk ved Molde Hestesportklubb

Fredag 17. mars reiste 1ST1 idrett til Molde Hestesportklubb for å lære om avl og genetikk. 

Les meir

KDA - Besøk på arkitektkontor

KDA har brukt deler av fagdagen 17. mars til å besøke arkitektkontoret BBW A/S.

Les meir