Molde VGS > Nyheter

Terrarium i Biologi 1

Sist fagdag ble benyttet til å etablere et terrarium på biologisalen.

Les meir

Skoleteatret har forestillinger lørdag 14.01.17 kl. 18.00 og søndag 15.01.17 kl. 18.00

Norges lengstlevende skoleteater slår til igjen: det elevdrevne teatret med instruktør Rolf Magnus Orø setter denne gangen opp et stykke skrevet av en 17-åring!

Logo til Molde bys 275-årsjubileum

Chanathip Namhing fra 2FO designet vinnerlogoen til Molde bys 275-årsjublileum. Premieutdeling foregikk på årets nyttårskonsert.

Nettvett

Oliver, David og Madelen fra 2MK besøker klasse 1A for å orientere om nettvett

Gode eksamenskarakterer i norsk

Utdanningsdirektoratet la før jul ut gjennomsnittlige standpunkt- og eksamenskarakterer våren 2016 for alle ungdomsskoler og videregående skoler i Norge, og totalbildet for Molde vg skole er som vanlig bra. Det finnes likevel fag der det er et forbedringspotensial.

Molde vg skoles juleavslutning 2016

Molde vg skoles tradisjonelle juleavslutning med skolens musikkelever som bærebjelker, fant sted i Bjørnsonhuset siste skoledag før jul, og elevenes musikalsk bredde og kvalitet imponerte også denne desemberdagen.

Infotek

Årets infotek arrangert i skolens Aula.

Romsdal Sogelags årsskrift for 2016

Nylig utkom 2016-utgaven av Romsdal Sogelags årsskrift, som sannsynligvis blir å finne som gave under mange juletrær i Romsdal.

Kampsport på timeplanen

Kung fu - som ledd i kinesisk kulturutveksling

Hva er Spleiselaget?

Spleiselaget er et undervisningsopplegg for videregående skole om verdiskaping i samfunnet, skattereglene og velferdsgodene våre.