Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Campus-besøk på NTNU

Fredag 3.mars var biologielever fra 2. og 3.klasse på campus-besøk på NTNU – Gløshaugen. Etter en orientering om de ulike studiene i realfag ved NTNU ble det besøk på de ulike instituttene i realfagsbygget og en omvisning på campusområdet.

Les meir

"Uutholdelige fakta"

Hvert døgn dør 10 000 barn av sult. Liv Dysthe Sønderlands kunstprosjekt stiller spørsmålstegn til hvordan vi håndterer denne informasjonen.

Les meir

Ledige stillinger ved Molde vg skole

Det er fra kommende skoleår ledig flere stillinger for pedagogisk personale ved Molde vg skole. Alle med etterspurt faglig og pedagogisk utdanning fra høgskole eller universitet er aktuelle som søkere innen fristen 02.04.17.

Les meir

Elever gjennomfører forskningsprosjekt

I de fagene vi jobber med på videregående skole bygger mye av det vi lærer på forskning. Noen elever bruker imidlertid en del tid på å forske selv.  I faget Teknologi og forskningslære 2 gjennomfører alle elevene et eget forskningsprosjekt.

Les meir

Læring krever arbeidsinnsats!

Fagdag i fysikk2 -  med tema kvantefysikk

Les meir

Vått vær gav ideelle forhold for feltarbeid i Hydrologi

Klassene i Geofag 1 og Geofag 2 avsluttet uka med fagdag i Moldemarka og på Skihytta.

Les meir

Arkimedes spiraler

2FO har vist mangfold, lekt og eksperimentert med form, valører og farger.

Les meir

Internasjonal time i Rettslære.

Besøk fra Sund Folkehøgskole.

Les meir

Scenografi og kostyme har laget hånddukker!

12 jenter og læreren har nesten «gått i barndommen» og kost seg med å lage håndukker – modellert – dekorert og ikke minst sydd klær og dandert hårfrisyrer. Med andre ord det har vært svært arbeidsomt, men artig!

 

Les meir

"Nyttårsfeiring"

Det var kinesisk fagdag for 2K1-1 fredag 10. februar. Klassen gikk til China Cafe på Moldetoget og laget dumplings for å feire kinesisk nyttår.

Les meir