Molde VGS > Nyheter

Ledige stillinger ved Molde vg skole

Det er fra kommende skoleår ledig flere stillinger for pedagogisk personale ved Molde vg skole. Alle med etterspurt faglig og pedagogisk utdanning fra høgskole eller universitet er aktuelle som søkere innen fristen 09.04.18.

Landskapsformer - Fagdag i Kringstadbukta

Geofag 1 fikk nyte den fine dagen ute i Kringstadbukta. Det var feltarbeid med fokus på å observere landskapsformer, bergarter og spor etter isen som dannet landskapet under istidene.

Dissekering av sauelunger og sauehjarte

Onsdag 7. mars hadde me i biologi 1-2 dissekering av sauelunge og sauehjarte. I samanhengen med dette hadde me besøk frå ein kirurg som har sin arbeidsplass på Molde sjukehus. Han forklarte undervegs i dissekeringa og svarte på spørsmåla me hadde. Etter å ha arbeid med hjartet, blodkrinsløp og lungene dei to siste vekene, skulle me sjå korleis delane ser ut og fungerer.

Campusbesøk ved NTNU Trondheim

Elever fra 2. og 3. klasse ved Molde vgs brukte forrige fagdag i biologi til å besøke NTNU Trondheim.

Fagdag med fokus på snøskredfare

Etter en uke med to tilfeller av snøskred utløst av skikjørere i Rauma, ble fagdag i geofag 2 brukt til å undersøke snøforholdene og vurdere skredfaren i Moldemarka.

1ME1 kasta loss og tok fagdagen på ferja Romsdalsfjord

På fagdag i faget mediesamfunnet hadde 22 journalistspirer i oppdrag å intervjue de fem ansatte på MS Romsdalsfjord. Resultatet skal bli portrettintervjuer av både kaptein, overstyrmann, maskinist, to matroser og kafe​​ansatt.

Ledig avdelingslederstilling

Fra 01.08.18 er det ledig fast stilling for avdelingsleder i samfunnsfag og medier og kommunikasjon. Søknadfristen er 26.02.18, og du søker her.

Det nye elevrådsstyret er på plass!

Onsdag 24. januar var det val av nytt elevrådsstyre, og her er dei nye folkevalde ved Molde vgs.: Karoline Brandal, Hannah Stavik (sekretær), Marit Ping Bersås (nestleiar), Martin Herje (leiar) og Simen Krogset (økonomiansvarleg). Emil Frøyen Vold var ikkje til stades då bilete vart teke. Me gratulerer og kjenner oss viss på at elevdemokratiet er i trygge hender framover!

Studieorienteringsdag ved Molde vgs.

Mandag  29.1. var ca 650 avgangselever fra Molde vgs., Romsdal vgs., Fræna vgs.,  Fannefjord vgs., Gjermundnes vgs., Akademiet vgs. og Molde Folkehøgskole samlet for å få informasjon om høgskole- og universitetsutdanninger. Dagen startet med fellessamling i Aulaen ved Molde vgs. og Molde Kino før lunsj med informasjon om hvordan søke høgre utdanning og hva det er viktig å tenke på. I tillegg var det korte presentasjoner av ulike høgskole- og universitetstilbud.

Rusbehandling – besøk fra Molde Behandlingssenter

Elevene i ei av sosialkunnskapsgruppene arbeidet med rusmiddelmisbruk på fagdagen fredag 19. januar.