Molde VGS > Nyheter

2KDA og 3FO med utstilling på Molde kino

Utstillingen "Guillermo Del Toros univers" på Molde kino viser designprodukter utviklet av elever på Kunst, design og arkitektur ved Molde videregående skole.

Fagdag for 3FO i Oslo

3FO var fredag 20.april i Oslo og hadde fagdag i VISU, (Visuell kultur og samfunn)

Arkitektur i nærområdet

Elevene i 3FO har jobbet med arkitektur i nærområdet. De har først laget en modell av moldeelva. Fokuspunkt i modellen var Friområde 7, Moldeelva og traseen etter Moldetrappa. Selve modellen ble laget som en gruppeoppgave.

Framsyning av prosjektet "Skole på tvers"

Tysdag 24.04 hadde elevar ved Molde vaksenopplæringssenter og Molde vgs. framsyning av samfunnsfagsprosjektet "Skole på tvers".

Geofageksursjon til Loen-Stadtlandet

Onsdag 18. april til fredag 20. april var Geofag 1 og 2 på ekskursjon to av Norges mest skred- og rasfarlige fylker, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane. Tema for turen var selvfølgelig fjellskred, snøskred, landskapsformer, geologi, genressurser og litt hydrologi og meteorologi. Vi prøvde også ut en ny digital måte å logge feltobservasjoner på ved hjelp av ArcGis (geografisk informasjonsystem), hvor vi kunne legge inn feltobservasjoner/resultat med bilde og det ble logget direkte i kartet over området vi var på tur. Slik at vi lett kan arbeide videre med resultatene i klasserommet.

Skolegenser: Elevrådet holder konkurranse!

Vil du designe skolegenseren?

Internasjonale konfliktar

Fredag 6. april arbeidde historieelevane på Vg3 og Vg4 med internasjonale konfliktar.

Kroppsøving i Moldeveggen

Her er nokre glimt frå då 4I hadde kroppsøving i klatreveggen før påske. Ein utfordrande time og ei fantastisk oppleving!

Vg2-elevene ved Molde vgs. besøkte Høgskolen i Molde 21. mars

Molde vgs. har en samarbeidsavtale med Høgskolen i Molde. Hvert år besøker våre Vg2 elever høgskolen for å få informasjon om høgre utdanning ved universitet og høgskoler.  Og å få oversikt over høgskoletilbudet her i Molde.

Ledige stillinger ved Molde vg skole

Det er fra kommende skoleår ledig flere stillinger for pedagogisk personale ved Molde vg skole. Alle med etterspurt faglig og pedagogisk utdanning fra høgskole eller universitet er aktuelle som søkere innen fristen 09.04.18.