Molde VGS > Nyheter

Variert matematikkdag

Tysdag 19. juni var det nok ein gong klart for matematikkdag, og alle elevar på Vg1 og Vg2 fekk bryne seg på mange varierte og artige oppgåver.

Sukkersøte, strategiske skot mot sommarferie

Det nærmar seg sommarferie, og i mange klassar er det rom for litt ekstra kreativitet og artige opplegg denne tida.

Kampsport på timeplanen

I veke 23 hadde kinesiskklassane våre besøk av kampsportlærar Dai Anyin frå Konfutse-instituttet i Bergen. Elevane fekk både lære litt om den rike kampsportskulturen i Kina, og også prøve seg på ulike former for tradisjonell kinesisk kampsport. Høge spark, blafrande vifter, store smil og fornøgde elevar!

Glimt frå jobbdagen ved HiMolde

Fredag 15. juni var alle Vg2-elevane ved Molde vgs. på "Jobbdagen" ved Høgskolen i Molde.

Kreativ og engasjerande innovasjonscamp

Torsdag 7. og fredag 8. juni arrangerte Ungt Entreprenørskap innovasjonscamp ved Molde vgs. Elevar på Vg2 fekk i oppdrag å finne ut korleis Molde kommune kan bli meir miljøvenleg, og her mangla det ikkje på gode idear.

Klassekamp i rettslære

Tradisjonen tro avsluttes skoleåret med en heftig, juridisk klassekamp mellom de to gruppene i Rettslære 1.

Ledig stilling som konsulent ved Molde vgs.

Har du lyst på ein spanande jobb i eit travelt og triveleg arbeidsmiljø?

Rundetider i mai

Har havsulene spist plast?

2KDA og 3FO med utstilling på Molde kino

Utstillingen "Guillermo Del Toros univers" på Molde kino viser designprodukter utviklet av elever på Kunst, design og arkitektur ved Molde videregående skole.

Fagdag for 3FO i Oslo

3FO var fredag 20.april i Oslo og hadde fagdag i VISU, (Visuell kultur og samfunn)