Molde VGS > Nyheter

"Nyttårsfeiring"

Det var kinesisk fagdag for 2K1-1 fredag 10. februar. Klassen gikk til China Cafe på Moldetoget og laget dumplings for å feire kinesisk nyttår.

Salsaverksted!

Hvorfor luktet det løk i hele C-blokka forrige fredag?

Fagdag i fransk

På fagdag i fransk trente vi på muntlig fransk ved hjelp av rollekort og speed-dating. Og når man har funnet en passende kjæreste, er det på'n igjen men nytt kort.

Foresattemøte mandag 6. februar

Presentasjonen ligger ute i margen til høyre.

Fargesymbolikk og VIP

1KDA har malt store bilder der de har symbolisert ord  knyttet til livets lyse og mørke sider og psykisk helse.

Keramikk

Her er noen bilder av 3FO sine krukker, relieff og masker som de har  laget i keramikk i Visuelle kunstfag i 1.halvår.

Vignolaspiraler

2FO har i Design og Arkitektur 2 konstruert og arbeidet med Vignolaspiralen.

Dekorativ komposisjon

3FO har arbeidet med "dekorativ komposisjon".

Studieorienteringsdagen 30.1.2017

Mandag  30.1. var ca 700 avgangselever fra Molde vgs., Romsdal vgs., Fræna vgs.,  Fannefjord vgs., Gjermundnes vgs., Akademiet vgs. og Molde Folkehøgskole samlet for å få informasjon om høgskole- og universitetsutdanninger.

"Gamle stoler i ny drakt"

Vær så god og sitt!

"Fra  gammel sliten stol, til ny og spennende sitteredskap som pynter opp i F-blokka."  Dette har vært en oppgave i visuelle kunstfag 3 i 1.halvår.

Stolene er nå plassert i og ved F-blokka.