Molde VGS > Nyheter

Torsdag 28.12: Ope mellom kl. 10:00-14:00

Fredag 29.12: Ope mellom kl. 10:00-14:00

God jul!

Adventskos og premieutdeling i aulaen

Onsdag fekk alle elevar ved Molde vgs. gratis kakao og klementinar sidan me kom på 3. plass i #ErDuSikker? I tillegg fekk stipendvinnar Jonathan Risung overrekt ein sjekk på 15 000 kr frå Erik Hartmann i Trygg Trafikk.

Årets infotek arrangert i skolens Aula

Tirsdag fikk vg1 og vg2 elevene informasjon om de ulike programfagene de kan velge til neste år.

Velkommen til julekonsertar!

12. desember kl. 18:00 held elevar frå musikklinja og kulturskulen julekonsert i Molde Domkirke. Onsdag 20. desember kl. 19:30 er det nok ein gong tid for den tradisjonsrike julekonserten til musikklinja i Bjørnsonhuset. Velkommen på konsert!

Elevarbeid i Romsdal sogelags årsskrift 2017

I disse dager utkommer Romsdal sogelags årsskrift for 2017 der fem av fjorårets avgangselever har fått publisert sine oppgaver om en historisk person.

Fagdag i fysikk 1

Elevane jobba praktisk med bruk av Newtons 2. lov, og kva som skjer med energien til eit system når det er friksjon. Dei undersøkte mellom anna kva som skjer med vekta når ein køyrer opp og ned i ein heis, og kor stor friksjonskrafta er på ei vogn som vert dratt bortover ei bane. I fysikk 1 lærer elevane å bruke eit digitalt dataloggingssystem, slik at dei kan lage grafar og tabellar over ulike storleikar, og analysere desse for å finne informasjon.

Ungt blikk på Harald Rosenløw Eeg

Onsdag 29.11 var Harald Rosenløw Eeg på besøk i 1M, 1D, 1E og 2ME1 for å høyre og sjå kva elevane arbeider med i samband med Ungt blikk-prosjektet. Klassane har lese Eeg sine romanar Yatzy og Gyldig fravær, og no arbeider dei med å lage sine eigne kreative produkt inspirert av bøkene.

Fylkesstipendet i #ErDuSikker? går til Jonathan frå 2E

Denne blide karen er den heldige vinnaren av Trygg trafikk sitt fylkesstipend i samband med konkurransen #ErDuSikker? Jonathan Risung frå 2E leverte alle oppdraga i konkurransen, og vann trekninga av stipendet som fire skular frå Møre og Romsdal konkurrerte om. Jonathan vil bruke stipendet til å ta førarkort - me gratulerer!

Fagdag for BIO1-2

Her er noen bilder fra fagdag fredag 24.11 i bio1-2 gruppen.

Landslinje for jazz

Det er bekreftet at det det blir landslinje for jazz ved Molde vg skole fra høsten 2018, selv om det formelle vedtaket skjer i Stortinget i midten av desember. Alle hjerter gleder seg!!!