Molde VGS > Nyheter

Amdam-prisen 2017 til Hanna Bredin

Tradisjonen tro ble skolens mest prestisjetunge pris utdelt under årets fest for avgangselevene. Vinner var Hanna Bredin fra 3A.

Grønne Greier

Alt heng sammen- mat, helse, natur, klima og miljø.

Robotane kjem!

I Teknologi og forskingslære 1 har elevane dei siste månadane jobba med eit elektronikkprosjekt, der oppgåva var å lage ein bevegeleg konstruksjon som skulle innehalde sensorar og servoar eller motorar.

Søppelfunn i nærområdet

Som innledning til temaet om bærekraftig utvikling, ble elevene i 1B bedt om å plukke søppel på bestemte områder. Elevene ble på fagdagen i naturfag delt inn i grupper og fikk utdelt hvert sitt område hvor de skulle lete etter søppel. Elevene ble utstyrt med plastposer og hansker, og fikk en halvtime på å plukke alt de så. Resultatene av hvor mye søppel de fant ble veldig forskjellige.

Besøk på Nordic Light

I dag har 1MK1 besøkt utstillingene på den internasjonale fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund.

Filosofisk kafé på Kafé Kurt

Historie og filosofi 1 og Psykologi 1 var 5. april invitert til filosofisk kafé på Plassen. Initiativet til dette arrangementet tok Teateret Vårt, på bakgrunn av Molde videregående skole og Marie Solgaard sin deltakelse i Filosofi NM.  Begge klassene ble i forkant av filosofisk kafé invitert til å se forestilling ”Helvete er de andre” av Jean Paul Sartre.

EKSKURSJON OSLO, RETTSLÆRE 2, 29.-31/3

Torsdag morgen møtte faglærer, Sissel Kjøl, sammen med 24 elever i Stortinget. Elevene skulle være Stortingsrepresentanter for én dag, og ble fordelt på fire ulike politiske partier, noe som blant annet innebar å jobbe i fagkomitéer, i partigrupper, kontakte media, drive lobbyvirksomhet, debattere viktige politiske saker, samt å bli filmet mens partirepresentantene uttalte seg på TV - i direktesending!

Les meir

Fire lærere og fire elever er denne uken i Alberta, Canada som deltagere i NORCAN-prosjektet

NORCAN er et skolebasert forskningssamarbeid mellom skoler i Norge og i de canadiske provinsene Alberta og Ontario.

Fagdag om avl og genetikk ved Molde Hestesportklubb

Fredag 17. mars reiste 1ST1 idrett til Molde Hestesportklubb for å lære om avl og genetikk.

KDA - Besøk på arkitektkontor

KDA har brukt deler av fagdagen 17. mars til å besøke arkitektkontoret BBW A/S.