Molde VGS > Nyheter

Ingen flere foresattemøter!

Ved Molde vg skole gjennomføres foresattemøtene for Vg2 (2. klasse) i november hvert år, og mange av de foresatte kan da feire at de siden barnehagen har deltatt på i alt ca. 30 tilsvarende møter.

Stortingspresidenten skryter av elevene våre

1D fikk et svært eksklusivt møte med en av Norges mektigste kvinner, stortingspresidenten, på Skype på Fylkeshuset onsdag 27.11. Elevene hadde forberedt seg godt med både partipolitisk debatt, og rollespill om mistillitsforslag.

Besøk frå Goethe-Institutt

Måndag 25.11 hadde me besøk frå Goethe-Institutt på Molde vgs. Katharina Stiller besøkte fleire tyskklassar i både Vg1, vg2 og vg3. Elevane fekk leike med språk og kunnskap om tyskspråklige land.

Skoleteatrets historie på nett

Skoleteatret ved Molde vg skole - etter sigende Norges eldste skoleteater - har en lang og innholdsrik historie, tidkrevende samlet og systematisert av cand.philol. Leif Terje Bergseth med god hjelp fra cand.philol. Otto Gussiås. Begge disse to var også i en årrekke instruktører ved teatret.

Bedriftsbesøk ved Brunvoll AS

Økonomi og Leiing, Økonomistyring og Markedsføring 1 nytta fagdagen til eit bedriftsbesøk ved Brunvoll AS.

Hospitering vel i gang

Denne uka har skolen vår godt besøk av elever i 10. trinn fra hele regionen, som er interessert i å se nærmere på Molde vgs. Mange av dem blir nok å se til skolestart i august!

Utstilling av konseptkunst på Skala

3KD har nå jobbet med konseptkunst i KVV-faget. De stiller ut sine ferdige produkt på Skala i Romsdalsgata. Det blir åpning torsdag 07.11 kl 18.00. Temaet er Innhold, utrykk, budskap. Vi er spent på hvordan denne utstillingen blir når alle arbeidene​ blir satt sammen. Elevene har alle noe viktig på hjertet som de ønsker å uttrykke og vi kan love at de har jobbet hardt for å bli ferdige med sine individuelle konsept.

Hjertelig velkommen til åpning!

Fortsatt mediefag på Molde vgs

Som Romsdals Budstikke har omtalt i dag er det nå foreslått å samle utdanningstilbudet i Medier og kommunikasjon på to skoler i fylket vårt, og Molde vgs er ikke en av dem. Hva skjer nå?

Besøk fra Tanzania

I dag fikk skolen vår besøk av spesiallærere fra Tanzania, som er på utveksling hos Høgskolen i Molde for å fremme rettigheter og livskvalitet for barn med spesielle behov.

Fordøyingssystemet

Kreativt produkt i naturfag