Molde VGS > Nyheter

Nytt styre i elevrådet er valgt

I dag ble nytt styre i elevrådet valgt på skolen vår.

Plastikk fantastikk - Moteshow

• 10 dyr
  • 10 moteriktige plastkreasjoner.

Vi har studert motebransjen og spesiallaget moderne klesdrakter til framtidens dyr. Det er viktig for oss at dyrene skal føle seg vakre, moderne og eksklusive i framtidens naturbilde.

Landsfinalen neste

Lars Selbekk (INF2-1) har passert to runder og er klar for finalen i Norsk informatikkolympiade.

Re-design for catwalk'en

I design og arkitektur 3 skal elevene jobbe med Re-design i januar.

Julekonserten 2018

Molde vg skoles tradisjonelle juleavslutning med skolens musikkelever som bærebjelker, fant sted i Bjørnsonhuset siste skoledag før jul, og elevenes musikalsk bredde og kvalitet imponerte også denne dagen.

Medieklasse lærte eldre å snappe

Vg3-klasse på Medier og kommunikasjon ga eldre kurs i bruk av Snapchat, og lager fotoreportasje om informasjonskløft og det digitale skillet.

Forfattarbesøk på Molde vgs.

Måndag 3. desember var det endeleg klart for forfattarbesøk i Ungt blikk-prosjektet. Marit Eikemo og elevane frå dei fem klassane i prosjektet fekk møte kvarandre og diskutere alt frå eksistensielle spørsmål om kva me menneske lengtar etter til planløysinga i ei sokkelleilegheit.

Engelskelever midt i politisk drama

Forrige uke var elever fra samfunnsfaglig engelsk på studietur i London. Den britiske statsministeren kjemper for sin EU-forhandling, og vi var der.

Velkommen til fremtiden

Elevene i teknologi og forskningslære 1 hadde en spennende og lærerik fagdag hos Protomore, fredag før høstferien. De fikk lære mye om mulighetene teknologien gir oss i dag og mulighetene vi kan ha i fremtiden. Blant annet innen matproduksjon, foto, overvåkning, helse, utdanning, transport osv. Vi fikk også høre litt om muligheten 3D modellering og printing gir. Selv fikk elevene teste å utvikle og lage nye produkt for fremtiden for ulike institusjoner, men selvfølgelig på en bærekraftig måte og med bærekraftsmålene som en viktig del av produktutviklingen.

Hospiteringa er i gang!

I dag startet det årlige besøket av elever fra 10. trinn som skal prøve ut ulike utdanningsprogram på videregående skole – bedre kjent som hospitering. Vi skal ta imot over 350 elever på Molde vgs i løpet av fire dager, og elevene skal få prøve ut aktiviteter innenfor fagområder de er interessert i.