Molde VGS > Nyheter

Arkimedes spiraler

2FO har vist mangfold, lekt og eksperimentert med form, valører og farger.

Internasjonal time i Rettslære.

Besøk fra Sund Folkehøgskole.

Scenografi og kostyme har laget hånddukker!

12 jenter og læreren har nesten «gått i barndommen» og kost seg med å lage håndukker – modellert – dekorert og ikke minst sydd klær og dandert hårfrisyrer. Med andre ord det har vært svært arbeidsomt, men artig!

"Nyttårsfeiring"

Det var kinesisk fagdag for 2K1-1 fredag 10. februar. Klassen gikk til China Cafe på Moldetoget og laget dumplings for å feire kinesisk nyttår.

Salsaverksted!

Hvorfor luktet det løk i hele C-blokka forrige fredag?

Fagdag i fransk

På fagdag i fransk trente vi på muntlig fransk ved hjelp av rollekort og speed-dating. Og når man har funnet en passende kjæreste, er det på'n igjen men nytt kort.

Foresattemøte mandag 6. februar

Presentasjonen ligger ute i margen til høyre.

Fargesymbolikk og VIP

1KDA har malt store bilder der de har symbolisert ord  knyttet til livets lyse og mørke sider og psykisk helse.

Keramikk

Her er noen bilder av 3FO sine krukker, relieff og masker som de har  laget i keramikk i Visuelle kunstfag i 1.halvår.

Vignolaspiraler

2FO har i Design og Arkitektur 2 konstruert og arbeidet med Vignolaspiralen.