Molde VGS > Nyheter

Skolestart for elever - tid og sted

Elevene i de videregående skolene i Møre og Romsdal har sin første skoledag mandag 19. august.

Heider og ære til Asgeir Lervåg

Under Vg3-avslutninga ved Molde vgs. torsdag 20. juni kunne rektor Oddgeir Overå dele ut årets Amdampris til Asgeir Lervåg i 3A.

Å «spise middag med kongeørn»

Tur til Runde

Gard fikk premie i historiekonkurranse

Gard Dannevig Mauseth i 3B fikk 1000 kroner i premie for sin besvarelse i historiekonkurransen «Min familie i historien».

Fysikk 2 på sjukehusbesøk

Røntgen, CT, MR og anna fysikksnadder

Feltarbeid i naturfag i snøvær

Fagdag i naturfag for 1M.

"Verdsmeister" er tidligere elev

Tidligere elev Halvard Olavius Vestad (gikk ut fra Molde vgs våren 2018) skrev "verdas beste norskeksamen på nynorsk."

Oppretting av innsatsteam mot mobbing

Alle vidaregåande skular i Møre og Romsdal Fylkeskommune får i desse dagar etablert innsatsteam mot mobbing. På Molde vgs. er det ressursteamet som skal ha denne funksjonen.

Partikkeldetektor på Molde VGS

Tåkekammer i fysikk 2.

Molde vgs vant HUBRO Championship

Elever fra studiespesialisering på Molde vgs vant i dag HUBRO Championship, som er et uoffisielt NM i bedriftssimulering, på Oslo House of Innovation.