Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Engelskelever midt i politisk drama

Forrige uke var elever fra samfunnsfaglig engelsk på studietur i London. Den britiske statsministeren kjemper for sin EU-forhandling, og vi var der.

Les meir

Velkommen til fremtiden

Elevene i teknologi og forskningslære 1 hadde en spennende og lærerik fagdag hos Protomore, fredag før høstferien. De fikk lære mye om mulighetene teknologien gir oss i dag og mulighetene vi kan ha i fremtiden. Blant annet innen matproduksjon, foto, overvåkning, helse, utdanning, transport osv. Vi fikk også høre litt om muligheten 3D modellering og printing gir. Selv fikk elevene teste å utvikle og lage nye produkt for fremtiden for ulike institusjoner, men selvfølgelig på en bærekraftig måte og med bærekraftsmålene som en viktig del av produktutviklingen.

Les meir

Hospiteringa er i gang!

I dag startet det årlige besøket av elever fra 10. trinn som skal prøve ut ulike utdanningsprogram på videregående skole – bedre kjent som hospitering. Vi skal ta imot over 350 elever på Molde vgs i løpet av fire dager, og elevene skal få prøve ut aktiviteter innenfor fagområder de er interessert i.

Les meir

30. og siste foresattemøte!

Ved Molde vg skole gjennomføres foresattemøtene for Vg2 (2. klasse) i oktober/november hvert år, og mange av de foresatte kan da feire at de siden barnehagen har deltatt på i alt ca. 30 tilsvarende møter.

Les meir

Artikler i Romsdal sogelags årbok 2018

Sogelagsleder Bjørn Austigard er svært fornøyd med 2018-utgava av Romsdal sogelags årbok. Fem av skolens elever debuterer som forfattere i årboka med artikler om personer fra sin egen slekt.

Les meir

Arts on fire

Onsdag 31. oktober ble det gjennomført en performance på Molde videregående skole

Les meir

Forsøk i biologi

Farlig forskning i biologi? Tja, vi gjør et forsøk med det giftige hydrogenperoksidet som finnes i alle cellene våre.

Les meir

Fagdag i biologi 1

Fredag hadde ei gruppe i biologi 1 ved Molde vgs fagdag med osmosecup og bedriftsbesøk til mastittlaboratoriet, TINE meierier.

 

Les meir

Realister på studietur til Italia

Denne uken er geografi-, geofag-, biologi- og naturfaglærere på studietur til Cavalese i Trentino, Italia. 

Les meir

MD og KD former landskonferanse for rådgivere

"Landskurs for rådgivere 2018" som arrangeres i Molde 19.-20. september har fått stiftet bekjentskap med noen av våre elever.

Les meir