Molde VGS > Nyheter

Innovativt på Molde vgs

Innovasjonscamp har stått på agendaen for alle 9.-klassinger i Molde kommune denne uka. Kommunefinalen ble avholdt for fullt hus i aulaen på Molde vgs fredag 5. april.

Tema: Internasjonal konflikt

Folk og Forsvar ga elevene våre et foredrag om internasjonale konflikter på fagdagen i dag.

Klar for NM i filosofi

Som en av 50 elever i Norge har vår elev Astrid Stavik Tautra i 2D kvalifisert seg til NM i filosofi.

Studietur til Sicilia

Denne uka er 7 elever og 2 lærere i Sciacca på Sicilia for å være med på Erasmus+ prosjektet Let’s Teach Europe.

Her møter vi elever fra Italia, Nederland, Tyskland og Luxembourg.

Bytter ferie med skole

Det er vinterferie på Molde vgs, men blant bygningsarbeiderne som har inntatt skolen nå når elevene har ferie, finner vi også elev Fatma Khalil fra klasse 2C som jobber aktivt med skolearbeidet sitt.

Disseksjon i biologi 1

Biologi 1 har jobbet med organsystemer hos ulike dyregrupper. For å lære om sansene har vi valgt øyet hos pattedyr og fisk. Storfeøyene har vi fått fra  slakteriet Øre Vilt i Gjemnes. Disseksjon er en populær og lærerik aktivitet i biologi.

Framtida i marknadsføringsfaget

Veit du kva VR, AR og IoT betyr? I dag fekk me besøk av Eirik Sandøy Aa frå teknologibedrifta Axbit på fagdag i Marknadsføring og leiing. Han engasjerte elevane med innblikk i korleis ein kan drive produktutvikling og digital innovasjon.

Besøkte Kriminalomsorg i frihet

Denne uka var en av klassene i sosialkunnskap på besøk hos Kriminalomsorg i frihet.

Kursdag med Folk og Forsvar

Elever med faget Politikk og menneskerettigheter fikk en innføring i norsk sikkerhetspolitikk under dagskurs på Hotell Alexandra.

Rekordtall på filmpremiere

Om lag 300 gjester fra Bekkevoll ungdomsskole kom til skolen vår i går kveld, da 10. trinn hadde premiere på filmer de har laget i samarbeid med lærere fra Molde vgs.