Molde VGS > Nyheter

Campus-besøk på NTNU

Fredag 3.mars var biologielever fra 2. og 3.klasse på campus-besøk på NTNU – Gløshaugen. Etter en orientering om de ulike studiene i realfag ved NTNU ble det besøk på de ulike instituttene i realfagsbygget og en omvisning på campusområdet.

"Uutholdelige fakta"

Hvert døgn dør 10 000 barn av sult. Liv Dysthe Sønderlands kunstprosjekt stiller spørsmålstegn til hvordan vi håndterer denne informasjonen.

Ledige stillinger ved Molde vg skole

Det er fra kommende skoleår ledig flere stillinger for pedagogisk personale ved Molde vg skole. Alle med etterspurt faglig og pedagogisk utdanning fra høgskole eller universitet er aktuelle som søkere innen fristen 02.04.17.

Elever gjennomfører forskningsprosjekt

I de fagene vi jobber med på videregående skole bygger mye av det vi lærer på forskning. Noen elever bruker imidlertid en del tid på å forske selv.  I faget Teknologi og forskningslære 2 gjennomfører alle elevene et eget forskningsprosjekt.

Læring krever arbeidsinnsats!

Fagdag i fysikk2 -  med tema kvantefysikk

Vått vær gav ideelle forhold for feltarbeid i Hydrologi

Klassene i Geofag 1 og Geofag 2 avsluttet uka med fagdag i Moldemarka og på Skihytta.

Arkimedes spiraler

2FO har vist mangfold, lekt og eksperimentert med form, valører og farger.

Internasjonal time i Rettslære.

Besøk fra Sund Folkehøgskole.

Scenografi og kostyme har laget hånddukker!

12 jenter og læreren har nesten «gått i barndommen» og kost seg med å lage håndukker – modellert – dekorert og ikke minst sydd klær og dandert hårfrisyrer. Med andre ord det har vært svært arbeidsomt, men artig!

"Nyttårsfeiring"

Det var kinesisk fagdag for 2K1-1 fredag 10. februar. Klassen gikk til China Cafe på Moldetoget og laget dumplings for å feire kinesisk nyttår.