Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Molde-elever i Brexit-drama

Mens Boris Johnson kjemper for sitt politiske liv, følger elevene i samfunnsfaglig engelsk sporene av både Brexit og britisk historie.

Les meir

Ny rusplan for videregående skoler

Vi har fått oppdatert rusplan for videregående opplæring i Møre og Romsdal fylkeskommune. 

Les meir

Foresattemøter i 1. klasse

Oppmøtet fra de foresatte til høstens Vg1-elever var meget godt da rektor, ass.rektor, avdelingsledere, rådgiver og kontaktlærere orienterte om hva det innebærer å være elev ved Molde vg skole.

Les meir

Glimt frå innhaldsrike dagar under Bjørnsonfestivalen

September er over oss, og me har nok ein gong vore så heldige å få vere med på ei rekkje arrangement under Bjørnsonfestivalen. Elevar frå Molde vgs. har vore både pressefolk, artistar og publikummarar under festivalen.

Les meir

Fagdag i historie på Romsdalsmuseet

Den første fagdagen i historie for klassene 4i, 3KD/3ME1 og 3D hadde fokus på lokalhistorie med besøk på Romsdalsmuseet.

Les meir

Rødgrønn valgseier på Molde vgs

Resultatet av skolevalget 2019 viser at SV, AP og MDG er de største partiene på Molde vgs, med henholdsvis 23,7, 17,6 og 15 prosent av stemmene. Valgdeltakelsen var på hele 83,7 prosent.

Les meir

Fullt hus under skolevalget 2019

Skolevalget 2019 gikk av stabelen her på Molde vgs i dag, og hele 11 partier var representert i paneldebatten. Tema som ble ekstra vektlagt i debatten var klima og utdanning.

Les meir

Skolestart i dag!

Klokka 9 i dag ble 237 flunkende nye Vg1-elever ønsket velkommen til skolen av rektor Oddgeir Overå i skolens Aula. Skoleåret er i gang!

Les meir

Skolestart for elever - tid og sted

Elevene i de videregående skolene i Møre og Romsdal har sin første skoledag mandag 19. august.

Les meir

Heider og ære til Asgeir Lervåg

Under Vg3-avslutninga ved Molde vgs. torsdag 20. juni kunne rektor Oddgeir Overå dele ut årets Amdampris til Asgeir Lervåg i 3A. 

Les meir