Molde VGS > Nyheter

Bjørnsonprisvinner på besøk

Hva er situasjonen for de kristne og hva er kvinnenes stilling i Midt-Østen i dag etter den "arabiske våren"?

Ungdomsskoleelever prøver ulike studieprogram ved Molde vgs

I løpet av uke 45 og 46 prøver ungdomsskoleelever fra romsdalsregionen  ulike studieprogram ved Molde vgs.

USA-valg i klasserommet

Presidentvalget i USA fenger både lærer Leif Magne Lervik og hans elever i internasjonal engelsk på Molde vgs.  På valgdagen den 6/11 fikk gruppen besøk fra NRK Møre & Romsdal og følgende reportasje var å se på lokalnyhetene:

Suksesshistorie på et fat

12 elever fra utdanningsprogram for medier og kommunikasjon (MK) ved Molde vgs fikk råd fra de beste da de besøkte redaksjonen til magasinet Stella i Oslo.

Landets beste i 1. runde!

Magnus Longva ble nummer en og Martin Outzen Berild nummer ti i årets første runde av Kjemi–OL der 949 elever fra hele Norge deltok.

Fikk eksklusiv pressekonferanse

Elevene i 1MK2 fikk for alvor testet ut journalistrollen da Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) ga dem en eksklusiv pressekonferanse i Molde fredag.

Både helsesøster og psykolog på plass

Etter flere år med mager bemanning av helsetjenestene, har vi nå fått på plass helsesøster og psykolog.

Toppidrettsklasseelever i Europa-toppen

Hele 8 MFK-spillere som er i troppen mot europacupmotstander Steua Bucuresti fra Romania, har tilknytning til toppidrettsklassene ved Molde vg skole.

Hva skal jeg bli?

Nå står den store runden med info til ungdomsskoleelevene for døren.

OD

Internasjonal uke.

Elevene lærer om kasteløse ungdommer i Nepal.