Molde VGS > Nyheter

Til finalen i matematikkonkurranse

Håkon Verås fra Molde vgs går videre til finalen i Niels Henrik Abels matematikkonkurranse 2013.

Vg2-elevene på besøk på Høgskolen i Molde

Tirsdag 12. februar var 230 Vg2-elever på besøk på Høgskolen i Molde.

Samarbeid med lokalt næringsliv.

Formgivingsfag har innledet et samarbeid med malingsfabrikken Gjøco AS i Torvikbukt.

"Lær å mobbe"

Onsdag 13. februar var alle elevene på vg1 og vg2 samlet i festsalen for å høre 4.amanuensis dr. Gunnar Pensums foredrag: "Lær å mobbe".

Leksehjelp

Molde vg skole er en av de få videregående skolene i landet som fortsatt har tilbud om leksehjelp til elevene. Bildet viser Jeanett Holsbøvåg fra klasse 3I og lektor Arne Brevik fra en leksehjelptime nylig.

Åpen kveld på MK og FO

Torsdag 14. februar kl. 18-20 har ungdomsskoleelever med foresatte anledning til å finne ut hva lærere og elever bruker skoledagene til innenfor utdanningsprogrammene medier og kommunikasjon (MK) og studiespesialisering med formgiving (FO).

Studieorienteringsdagen 2013

550 avgangselever fra de videregående skolene Romsdal samlet til studieorientering i Molde

Kompetansemål innfridd

Lektor Sissel Kjøl (bildet) og klasse 1A tar læreplanen i Samfunnsfag på alvor. Sammen har de tatt tak i utfordringen som ligger i at en elev i klassen ikke har tilgang til Internett på hjemstedet.

Foresattemøter i 1. klasse

Elevene i 1. klasse studiespesialisering skal velge fag til neste skoleår innen midten av februar, og i den forbindelse arrangerer Molde vg skole hvert år foresattemøter i forkant slik at det kan gis informasjon til de foresatte om valgmulighetene. Håpet er at fagdiskusjonene dermed kan gå rundt kjøkkenbordene hjemme.

Londontur - samfunnsfaglig engelsk

Den 12. november dro samfunnsfaglig engelskklassen til London. Vi var der i fem dager. Vi bodde på et hostel, som het Travel Joy. Beliggenheten til hostelet var veldig god. Det lå i Grosvenor Road i Chelsea. Buss nummer 24 stoppet rett utenfor hostelet. I tillegg lå Pimlico undergrunnsstasjon ca. 10 minutter unna. Det var derfor lett å reise til sentrale attraksjoner.