Molde VGS > Nyheter

Nytt elevrådsstyre

Tirsdag 9. april ble elevrådsstyret ved Molde vgs konstituert.

Stortingsrepresentant på besøk

Fredag 5. april var elevene i politikk og menneskerettigheter så heldige å få besøk av stortingsrepresentant Mette Hanekamhaug.

Samfunnsgeografi på besøk hos Hustadmarmor AS

Mandag 18. mars besøkte samfunnsgeografiklassen bedriften Hustadmarmor AS i Elnesvågen

Kreativitetsworkshop

Formgivingsfag har hatt besøk fra NKF, Norges Kreative Fagskole i Trondheim.

Faglærer Kjell Inge Breivoll holdt en kreativitetsworkshop for formgivingselevene fra  Vg1, Vg2 og Vg3.

Ledige stillinger ved Molde vg skole

Det er fra kommende skoleår ledig flere stillinger for pedagogisk personale ved Molde vg skole. Alle med etterspurt fagutdanning fra høgskole eller universitet er aktuelle som søkere innen fristen 02.04.13.

Seks unge nyutdannede ingeniører informerte om Trainee i Molderegionen (TIM)

Torsdag 7. mars  inviterte TIM – Trainee Ingeniør Molderegionen -  til informasjonsmøte. På møtet deltok ca 70 realfagselever, Jorid Søvik fra TIM og 6 unge ingeniører. Ingeniørene presenterte seg og sine arbeidsplasser. To av ingeniørene er traineer dette året og orienterte om sine erfaringer så langt.

Økning i søkning

Elevsøkningen til 1. klasse ved Molde vg skole for skoleåret 2013/2014 har ikke vært så stor på mange år.

Matematikkdag for Vg2-elever

Matematikkdagen arrangeres hvert år ved Molde vgs i slutten av februar. Alle elever i Vg2 som har fagene R1 eller S1, deltar. Elevene sirkulerer på fire stasjoner der det er konkurranse med premiering på to av stasjonene.

Peerfekt!

Årets skoleteaterforestilling som hadde première lørdag, er et nytt høydepunkt i skoleteatrets mangeårige historie.