Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Til finalen i matematikkonkurranse

Håkon Verås fra Molde vgs går videre til finalen i Niels Henrik Abels matematikkonkurranse 2013.

Les meir

Vg2-elevene på besøk på Høgskolen i Molde

Tirsdag 12. februar var 230 Vg2-elever på besøk på Høgskolen i Molde.

Les meir

Samarbeid med lokalt næringsliv.

Formgivingsfag har innledet et samarbeid med malingsfabrikken Gjøco AS i Torvikbukt.

Les meir

"Lær å mobbe"

Onsdag 13. februar var alle elevene på vg1 og vg2 samlet i festsalen for å høre 4.amanuensis dr. Gunnar Pensums foredrag: "Lær å mobbe".

Les meir

Leksehjelp

Molde vg skole er en av de få videregående skolene i landet som fortsatt har tilbud om leksehjelp til elevene. Bildet viser Jeanett Holsbøvåg fra klasse 3I og lektor Arne Brevik fra en leksehjelptime nylig.

Les meir

Åpen kveld på MK og FO

Torsdag 14. februar kl. 18-20 har ungdomsskoleelever med foresatte anledning til å finne ut hva lærere og elever bruker skoledagene til innenfor utdanningsprogrammene medier og kommunikasjon (MK) og studiespesialisering med formgiving (FO).

Les meir

Studieorienteringsdagen 2013

550 avgangselever fra de videregående skolene Romsdal samlet til studieorientering i Molde

Les meir

Kompetansemål innfridd

Lektor Sissel Kjøl (bildet) og klasse 1A tar læreplanen i Samfunnsfag på alvor. Sammen har de tatt tak i utfordringen som ligger i at en elev i klassen ikke har tilgang til Internett på hjemstedet.

Les meir

Foresattemøter i 1. klasse

Elevene i 1. klasse studiespesialisering skal velge fag til neste skoleår innen midten av februar, og i den forbindelse arrangerer Molde vg skole hvert år foresattemøter i forkant slik at det kan gis informasjon til de foresatte om valgmulighetene. Håpet er at fagdiskusjonene dermed kan gå rundt kjøkkenbordene hjemme.

Les meir

Londontur - samfunnsfaglig engelsk

Den 12. november dro samfunnsfaglig engelskklassen til London. Vi var der i fem dager. Vi bodde på et hostel, som het Travel Joy. Beliggenheten til hostelet var veldig god. Det lå i Grosvenor Road i Chelsea. Buss nummer 24 stoppet rett utenfor hostelet. I tillegg lå Pimlico undergrunnsstasjon ca. 10 minutter unna. Det var derfor lett å reise til sentrale attraksjoner.

Les meir