Molde VGS > Nyheter

Vg 3 elev studerer matematikk ved NTNU.

Skrevet av Håkon Verås i 3B.

Jeg tar nå i vår Grunnkurs i Analyse 1, eller Kalkulus, som et deltidsstudium (DELTA) ved NTNU. Alle studenter som fullfører R2-kurset før det semesteret man får vitnemål og oppnår minst fem i karakter, har muligheten for å velge dette faget på videregående.

Celebrating Chinese New Year with My Students

According to Chinese lunar calendar, Feb.9th, 2013 is the last day of Chinese Dragon Year. The night is called 除夕chú xī in Chinese (In English: Chinese New Year’s Eve).

Laget rettssak

Rettslæregruppene  har nok en gang laget en interessant rettssak.

Vi gratulerer Martin med flott innsats i årets Fysikk OL.

Martin Berild fra 3B ble en av de 18 beste i 2. runde og er dermed invitert til en ukes fysikkurs og norsk finale i Fysikk OL.

Peer!

Skoleteatret setter denne våren opp Peer!, Knut Nærums tolkning av Ibsens Peer Gynt, og première er lørdag 2. mars kl. 18.00. Instruktør er som vanlig lektor Leif Terje Bergseth.

Til finalen i matematikkonkurranse

Håkon Verås fra Molde vgs går videre til finalen i Niels Henrik Abels matematikkonkurranse 2013.

Vg2-elevene på besøk på Høgskolen i Molde

Tirsdag 12. februar var 230 Vg2-elever på besøk på Høgskolen i Molde.

Samarbeid med lokalt næringsliv.

Formgivingsfag har innledet et samarbeid med malingsfabrikken Gjøco AS i Torvikbukt.

"Lær å mobbe"

Onsdag 13. februar var alle elevene på vg1 og vg2 samlet i festsalen for å høre 4.amanuensis dr. Gunnar Pensums foredrag: "Lær å mobbe".

Leksehjelp

Molde vg skole er en av de få videregående skolene i landet som fortsatt har tilbud om leksehjelp til elevene. Bildet viser Jeanett Holsbøvåg fra klasse 3I og lektor Arne Brevik fra en leksehjelptime nylig.