Molde VGS > Nyheter

Hva skal jeg bli?

Nå står den store runden med info til ungdomsskoleelevene for døren.

OD

Internasjonal uke.

Elevene lærer om kasteløse ungdommer i Nepal.

Romsdalskonferansen 2012 - en annerledes skoledag

3MK og 2E fikk oppleve en helt annerledes skoledag på Romsdalskonferansen. Tema for dagen var etikk og samfunnsansvar.

Verden er et magisk sted

Evnen til undring er det viktigste for en forsker å formidle til barn og unge, mener professor Jørn Hurum. Det er også viktig for han å møte de han skal formidle til, spesielt ungdom som har interesse for faget og er nysgjerrige på paleontologiyrket.

Undrer meg på

Molde vg skoles visjon "Undrer meg på" med undertittelen "spørrende-lærende-tenkende" skal merkes i klasserommet, underbygger det faglige fokuset Molde vg skole er kjent for og gir signal om hvilke forventninger skolen har til elever og ansatte, sier rektor Oddgeir Overå i et intervju.

FO og Aboriginer-inspirasjon!

Inspirerte FO-elever i Aboriginer-arbeid!

Alle foto: Kari Angvik

Leksehjelp i realfag

Mandag 17. september var det høstens første leksehjelp i realfag. Allerede kl 11.30 var det over 20 elever på plass på rom G218.

Som en av få videregående skoler tilbyr vi ekstra veiledning, såkalt "leksehjelp", en midttime i uken.

En erfaren skolemann takker for seg

Rolf Strand (70) takkes av ved Molde vgs

Fra Tyskland til Moldemarka

I forbindelse med at klasse 1C har hatt naturfagekskursjon til Nonsmyra har Sofie Karlsen Amundsgård og Synne Margrethe Brunvoll intervjuet klassens tyske utvekslingselev.

Biologiekskursjon til Vangshaugen

I år viste fjellet seg fra sin beste side med mye sol, milde dager og mange planter i blomst siden sommeren i år har vært kald og våt. Litt spenning ble det også fordi det gikk rykter om både moskus og bjørn i nærheten.