Molde VGS > Nyheter

Elevutveksling Møre og Romsdal - Skottland

Møre og Romsdal fylkeskommune har en utvekslingsavtale med en skole utenfor Edinburgh – Armadale Academy. Elever i Vg2 i utdanningsprogram for studiespesialisering tar andre året i utlandet og kommer tilbake til treåret på videregående skole i Norge.

Vinnerne av avisprosjekt 2012 kåret

De beste klasseavisene ble i Vg1 laget av klasse 1E og i Vg2 av klasse 2B. Premien på 3000 kr til hver blir utbetalt til klassen neste skoleår.

Kjølig, men fint på Veøya

I år kom Veøyekskursjonene for Vg2-klassene etter det årlige pinsestevnet på øya. Det var ei grønn og frodig øy som møtte oss til tross for truende haggel- og snøbyger.

Invitert til nasjonal kåring og utdeling av Statoils realfagspris 2012

Magnus Bjørn Longva og Håkon Verås ble tidligere i vår kåret som regional vinnere av Statoils realfagspris fra Midt-Norge, og nå er de klar for den nasjonal prisutdelingen.