Molde VGS > Nyheter

Seks unge nyutdannede ingeniører informerte om Trainee i Molderegionen (TIM)

Torsdag 7. mars  inviterte TIM – Trainee Ingeniør Molderegionen -  til informasjonsmøte. På møtet deltok ca 70 realfagselever, Jorid Søvik fra TIM og 6 unge ingeniører. Ingeniørene presenterte seg og sine arbeidsplasser. To av ingeniørene er traineer dette året og orienterte om sine erfaringer så langt.

Økning i søkning

Elevsøkningen til 1. klasse ved Molde vg skole for skoleåret 2013/2014 har ikke vært så stor på mange år.

Matematikkdag for Vg2-elever

Matematikkdagen arrangeres hvert år ved Molde vgs i slutten av februar. Alle elever i Vg2 som har fagene R1 eller S1, deltar. Elevene sirkulerer på fire stasjoner der det er konkurranse med premiering på to av stasjonene.

Peerfekt!

Årets skoleteaterforestilling som hadde première lørdag, er et nytt høydepunkt i skoleteatrets mangeårige historie.

Vg 3 elev studerer matematikk ved NTNU.

Skrevet av Håkon Verås i 3B.

Jeg tar nå i vår Grunnkurs i Analyse 1, eller Kalkulus, som et deltidsstudium (DELTA) ved NTNU. Alle studenter som fullfører R2-kurset før det semesteret man får vitnemål og oppnår minst fem i karakter, har muligheten for å velge dette faget på videregående.

Celebrating Chinese New Year with My Students

According to Chinese lunar calendar, Feb.9th, 2013 is the last day of Chinese Dragon Year. The night is called 除夕chú xī in Chinese (In English: Chinese New Year’s Eve).

Laget rettssak

Rettslæregruppene  har nok en gang laget en interessant rettssak.

Vi gratulerer Martin med flott innsats i årets Fysikk OL.

Martin Berild fra 3B ble en av de 18 beste i 2. runde og er dermed invitert til en ukes fysikkurs og norsk finale i Fysikk OL.

Peer!

Skoleteatret setter denne våren opp Peer!, Knut Nærums tolkning av Ibsens Peer Gynt, og première er lørdag 2. mars kl. 18.00. Instruktør er som vanlig lektor Leif Terje Bergseth.

Til finalen i matematikkonkurranse

Håkon Verås fra Molde vgs går videre til finalen i Niels Henrik Abels matematikkonkurranse 2013.