Molde VGS > Nyheter

Romsdal Sogelags årsskrift for 2016

Nylig utkom 2016-utgaven av Romsdal Sogelags årsskrift, som sannsynligvis blir å finne som gave under mange juletrær i Romsdal.

Kampsport på timeplanen

Kung fu - som ledd i kinesisk kulturutveksling

Hva er Spleiselaget?

Spleiselaget er et undervisningsopplegg for videregående skole om verdiskaping i samfunnet, skattereglene og velferdsgodene våre.

Ungt blikk på Erlend Loe

Årets Ungt blikk-prosjekt er godt i gang. I år der det Erlend Loe sine tekster som får elevenes unge blikk på seg.

Molde vgs har startet opp matematikkråd

I oktober arrangerte skolen første møte i vårt nye matematikkråd.

NM i filosofi

Marie videre til 2. runde i NM i filosofi

Hospitering

November er hospiteringstid for elever som går det siste året i ungdomsskolen, og fram til søknadsfristen 1. mars skal elevene bestemme seg for hvilken utdanning de skal søke på i videregående skole.

Molde vgs - Vålerenga 8-7

Overskriften lyver litt: Det var Molde FK som slo Vålerenga i juniorfinalen i fotball for herrer og ble norgesmester 2016 med seier 8-7 etter straffespark. Men 26 av 28 spillere som har bidradd i cupkampene fram til finalen, går i toppidrettsklassene ved Molde vg skole.

Brokonstruksjon

I 5 veker har elevane i teknologi og forskingslære 1 jobba med å planlegge og konstruere bruer.

Samfunnsfaglig engelsk i London

Denne uke er den ene klassen i samfunnsfaglig engelsk på ekskursjon til London.