Molde VGS > Nyheter

Gode eksamenskarakterer i norsk

Utdanningsdirektoratet la før jul ut gjennomsnittlige standpunkt- og eksamenskarakterer våren 2016 for alle ungdomsskoler og videregående skoler i Norge, og totalbildet for Molde vg skole er som vanlig bra. Det finnes likevel fag der det er et forbedringspotensial.

Molde vg skoles juleavslutning 2016

Molde vg skoles tradisjonelle juleavslutning med skolens musikkelever som bærebjelker, fant sted i Bjørnsonhuset siste skoledag før jul, og elevenes musikalsk bredde og kvalitet imponerte også denne desemberdagen.

Infotek

Årets infotek arrangert i skolens Aula.

Romsdal Sogelags årsskrift for 2016

Nylig utkom 2016-utgaven av Romsdal Sogelags årsskrift, som sannsynligvis blir å finne som gave under mange juletrær i Romsdal.

Kampsport på timeplanen

Kung fu - som ledd i kinesisk kulturutveksling

Hva er Spleiselaget?

Spleiselaget er et undervisningsopplegg for videregående skole om verdiskaping i samfunnet, skattereglene og velferdsgodene våre.

Ungt blikk på Erlend Loe

Årets Ungt blikk-prosjekt er godt i gang. I år der det Erlend Loe sine tekster som får elevenes unge blikk på seg.

Molde vgs har startet opp matematikkråd

I oktober arrangerte skolen første møte i vårt nye matematikkråd.

NM i filosofi

Marie videre til 2. runde i NM i filosofi

Hospitering

November er hospiteringstid for elever som går det siste året i ungdomsskolen, og fram til søknadsfristen 1. mars skal elevene bestemme seg for hvilken utdanning de skal søke på i videregående skole.