Molde VGS > Nyheter

Å «spise middag med kongeørn»

Tur til Runde

Gard fikk premie i historiekonkurranse

Gard Dannevig Mauseth i 3B fikk 1000 kroner i premie for sin besvarelse i historiekonkurransen «Min familie i historien».

Fysikk 2 på sjukehusbesøk

Røntgen, CT, MR og anna fysikksnadder

Feltarbeid i naturfag i snøvær

Fagdag i naturfag for 1M.

"Verdsmeister" er tidligere elev

Tidligere elev Halvard Olavius Vestad (gikk ut fra Molde vgs våren 2018) skrev "verdas beste norskeksamen på nynorsk."

Oppretting av innsatsteam mot mobbing

Alle vidaregåande skular i Møre og Romsdal Fylkeskommune får i desse dagar etablert innsatsteam mot mobbing. På Molde vgs. er det ressursteamet som skal ha denne funksjonen.

Partikkeldetektor på Molde VGS

Tåkekammer i fysikk 2.

Molde vgs vant HUBRO Championship

Elever fra studiespesialisering på Molde vgs vant i dag HUBRO Championship, som er et uoffisielt NM i bedriftssimulering, på Oslo House of Innovation.

Innovativt på Molde vgs

Innovasjonscamp har stått på agendaen for alle 9.-klassinger i Molde kommune denne uka. Kommunefinalen ble avholdt for fullt hus i aulaen på Molde vgs fredag 5. april.

Tema: Internasjonal konflikt

Folk og Forsvar ga elevene våre et foredrag om internasjonale konflikter på fagdagen i dag.