Molde VGS > Nyheter

Mattekarakterer i norsktoppen

Eksamenskarakterene i matematikk ved Molde vg skole våren 2012 er blant de beste i landet. Dette viser Utdanningsdirektoratets statistikk som ble lagt fram rett før jul.

Godt læringsmiljø

En undersøkelse utført av studenter fra høgskolen i Molde viser at elevene ved Molde vg skole er motiverte, pliktoppfyllende og hardtarbeidende. Elevene er på skolen for å lære, ikke bare være.

Underviste Kristin Halvorsen

Lektor Margrethe Solevåg fra Molde vgs er leid inn til Senter for IKT i utdanningen som ekstern kompetanse i en virtuell matematikkskole for elever på ungdomstrinnet.

Berlintur for tysk III elever

Også i år reiste tysk III elevene fra Molde videregående på tur til Berlin. Det ble en knallfin uke med mange faglige og sosiale utfordringer.

Bjørnsonprisvinner på besøk

Hva er situasjonen for de kristne og hva er kvinnenes stilling i Midt-Østen i dag etter den "arabiske våren"?

Ungdomsskoleelever prøver ulike studieprogram ved Molde vgs

I løpet av uke 45 og 46 prøver ungdomsskoleelever fra romsdalsregionen  ulike studieprogram ved Molde vgs.

USA-valg i klasserommet

Presidentvalget i USA fenger både lærer Leif Magne Lervik og hans elever i internasjonal engelsk på Molde vgs.  På valgdagen den 6/11 fikk gruppen besøk fra NRK Møre & Romsdal og følgende reportasje var å se på lokalnyhetene:

Suksesshistorie på et fat

12 elever fra utdanningsprogram for medier og kommunikasjon (MK) ved Molde vgs fikk råd fra de beste da de besøkte redaksjonen til magasinet Stella i Oslo.

Landets beste i 1. runde!

Magnus Longva ble nummer en og Martin Outzen Berild nummer ti i årets første runde av Kjemi–OL der 949 elever fra hele Norge deltok.