Molde VGS > Nyheter

Fikk eksklusiv pressekonferanse

Elevene i 1MK2 fikk for alvor testet ut journalistrollen da Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) ga dem en eksklusiv pressekonferanse i Molde fredag.

Både helsesøster og psykolog på plass

Etter flere år med mager bemanning av helsetjenestene, har vi nå fått på plass helsesøster og psykolog.

Toppidrettsklasseelever i Europa-toppen

Hele 8 MFK-spillere som er i troppen mot europacupmotstander Steua Bucuresti fra Romania, har tilknytning til toppidrettsklassene ved Molde vg skole.

Hva skal jeg bli?

Nå står den store runden med info til ungdomsskoleelevene for døren.

OD

Internasjonal uke.

Elevene lærer om kasteløse ungdommer i Nepal.

Romsdalskonferansen 2012 - en annerledes skoledag

3MK og 2E fikk oppleve en helt annerledes skoledag på Romsdalskonferansen. Tema for dagen var etikk og samfunnsansvar.

Verden er et magisk sted

Evnen til undring er det viktigste for en forsker å formidle til barn og unge, mener professor Jørn Hurum. Det er også viktig for han å møte de han skal formidle til, spesielt ungdom som har interesse for faget og er nysgjerrige på paleontologiyrket.

Undrer meg på

Molde vg skoles visjon "Undrer meg på" med undertittelen "spørrende-lærende-tenkende" skal merkes i klasserommet, underbygger det faglige fokuset Molde vg skole er kjent for og gir signal om hvilke forventninger skolen har til elever og ansatte, sier rektor Oddgeir Overå i et intervju.

FO og Aboriginer-inspirasjon!

Inspirerte FO-elever i Aboriginer-arbeid!

Alle foto: Kari Angvik

Leksehjelp i realfag

Mandag 17. september var det høstens første leksehjelp i realfag. Allerede kl 11.30 var det over 20 elever på plass på rom G218.

Som en av få videregående skoler tilbyr vi ekstra veiledning, såkalt "leksehjelp", en midttime i uken.