Molde VGS > Nyheter

Leksehjelp i realfag

Mandag 17. september var det høstens første leksehjelp i realfag. Allerede kl 11.30 var det over 20 elever på plass på rom G218.

Som en av få videregående skoler tilbyr vi ekstra veiledning, såkalt "leksehjelp", en midttime i uken.

En erfaren skolemann takker for seg

Rolf Strand (70) takkes av ved Molde vgs

Fra Tyskland til Moldemarka

I forbindelse med at klasse 1C har hatt naturfagekskursjon til Nonsmyra har Sofie Karlsen Amundsgård og Synne Margrethe Brunvoll intervjuet klassens tyske utvekslingselev.

Biologiekskursjon til Vangshaugen

I år viste fjellet seg fra sin beste side med mye sol, milde dager og mange planter i blomst siden sommeren i år har vært kald og våt. Litt spenning ble det også fordi det gikk rykter om både moskus og bjørn i nærheten.

Foresattemøter

Et nytt skoleår er så vidt i gang, og ved Molde vg skole er allerede de første foresattemøtene i 1. klasse avholdt. Bildet viser interesserte foresatte fra klasse 1D.

Utvekslingselever Molde vgs 2012/2013

Mandag 28. august kom årets utvekslingselever til Molde vgs.  Etter en kort mottakelse, fikk de treffe sine klasser. Utvekslingselevene dette skoleåret kommer fra Italia, Sveits, Tyrkia, Tyskland og USA.

Et scoop!

Synne Lange i 2MK hadde ikke anledning til å høre bandet Casa Murilo da de spilte på Bar Alex i Molde. Derfor kom de til henne!

Amdamprisen 2012 til Kristina Sørheim

Amdamprisen som er oppkalt etter tidligere lektor ved Molde vg skole, Per Amdam, ble utdelt til Kristina Sørheim i 3I på avgangselevenes avslutningsfest før sommeren.

Topprestasjon!

Fredrik Angen (2A) som har vært omskrevet tidligere på disse sider, fornekter seg ikke. Nylig vant han en internasjonal FN-konkurranse i New York.

Elevutveksling Møre og Romsdal - Skottland

Møre og Romsdal fylkeskommune har en utvekslingsavtale med en skole utenfor Edinburgh – Armadale Academy. Elever i Vg2 i utdanningsprogram for studiespesialisering tar andre året i utlandet og kommer tilbake til treåret på videregående skole i Norge.