Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Fra elev til lektor ved Molde vgs

utdanning.no er en nasjonal fellesportal for utdanning, karriere og læring, og nylig ble tidligere elev og nåværende lektor ved Molde vg skole, Mari Nygård, intervjuet om det å være norsklektor.

Les meir

Mattekarakterer i norsktoppen

Eksamenskarakterene i matematikk ved Molde vg skole våren 2012 er blant de beste i landet. Dette viser Utdanningsdirektoratets statistikk som ble lagt fram rett før jul.

Les meir

Godt læringsmiljø

En undersøkelse utført av studenter fra høgskolen i Molde viser at elevene ved Molde vg skole er motiverte, pliktoppfyllende og hardtarbeidende. Elevene er på skolen for å lære, ikke bare være.

Les meir

Underviste Kristin Halvorsen

Lektor Margrethe Solevåg fra Molde vgs er leid inn til Senter for IKT i utdanningen som ekstern kompetanse i en virtuell matematikkskole for elever på ungdomstrinnet.

 

 

 

Les meir

Berlintur for tysk III elever

Også i år reiste tysk III elevene fra Molde videregående på tur til Berlin. Det ble en knallfin uke med mange faglige og sosiale utfordringer.

Les meir

Bjørnsonprisvinner på besøk

Hva er situasjonen for de kristne og hva er kvinnenes stilling i Midt-Østen i dag etter den "arabiske våren"?

Les meir

Ungdomsskoleelever prøver ulike studieprogram ved Molde vgs

I løpet av uke 45 og 46 prøver ungdomsskoleelever fra romsdalsregionen  ulike studieprogram ved Molde vgs.

Les meir

USA-valg i klasserommet

Presidentvalget i USA fenger både lærer Leif Magne Lervik og hans elever i internasjonal engelsk på Molde vgs.  På valgdagen den 6/11 fikk gruppen besøk fra NRK Møre & Romsdal og følgende reportasje var å se på lokalnyhetene:

http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-moere-og-romsdal/dkmr99110612/06-11-2012#t=9m5s

Les meir

Suksesshistorie på et fat

12 elever fra utdanningsprogram for medier og kommunikasjon (MK) ved Molde vgs fikk råd fra de beste da de besøkte redaksjonen til magasinet Stella i Oslo.

Les meir