Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Biologiekskursjon til Vangshaugen

I år viste fjellet seg fra sin beste side med mye sol, milde dager og mange planter i blomst siden sommeren i år har vært kald og våt. Litt spenning ble det også fordi det gikk rykter om både moskus og bjørn i nærheten.

Les meir

Foresattemøter

Et nytt skoleår er så vidt i gang, og ved Molde vg skole er allerede de første foresattemøtene i 1. klasse avholdt. Bildet viser interesserte foresatte fra klasse 1D.

Les meir

Utvekslingselever Molde vgs 2012/2013

Mandag 28. august kom årets utvekslingselever til Molde vgs.  Etter en kort mottakelse, fikk de treffe sine klasser. Utvekslingselevene dette skoleåret kommer fra Italia, Sveits, Tyrkia, Tyskland og USA.

Les meir

Et scoop!

Synne Lange i 2MK hadde ikke anledning til å høre bandet Casa Murilo da de spilte på Bar Alex i Molde. Derfor kom de til henne!

Les meir

Amdamprisen 2012 til Kristina Sørheim

Amdamprisen som er oppkalt etter tidligere lektor ved Molde vg skole, Per Amdam, ble utdelt til Kristina Sørheim i 3I på avgangselevenes avslutningsfest før sommeren.

Les meir

Topprestasjon!

Fredrik Angen (2A) som har vært omskrevet tidligere på disse sider, fornekter seg ikke. Nylig vant han en internasjonal FN-konkurranse i New York.

Les meir

Elevutveksling Møre og Romsdal - Skottland

Møre og Romsdal fylkeskommune har en utvekslingsavtale med en skole utenfor Edinburgh – Armadale Academy. Elever i Vg2 i utdanningsprogram for studiespesialisering tar andre året i utlandet og kommer tilbake til treåret på videregående skole i Norge.

Les meir

Vinnerne av avisprosjekt 2012 kåret

De beste klasseavisene ble i Vg1 laget av klasse 1E og i Vg2 av klasse 2B. Premien på 3000 kr til hver blir utbetalt til klassen neste skoleår.

Les meir

Kjølig, men fint på Veøya

I år kom Veøyekskursjonene for Vg2-klassene etter det årlige pinsestevnet på øya. Det var ei grønn og frodig øy som møtte oss til tross for truende haggel- og snøbyger.

Les meir

Invitert til nasjonal kåring og utdeling av Statoils realfagspris 2012

Magnus Bjørn Longva og Håkon Verås ble tidligere i vår kåret som regional vinnere av Statoils realfagspris fra Midt-Norge, og nå er de klar for den nasjonal prisutdelingen.

Les meir