Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Undrer meg på

Molde vg skoles visjon "Undrer meg på" med undertittelen "spørrende-lærende-tenkende" skal merkes i klasserommet, underbygger det faglige fokuset Molde vg skole er kjent for og gir signal om hvilke forventninger skolen har til elever og ansatte, sier rektor Oddgeir Overå i et intervju.

Les meir

FO og Aboriginer-inspirasjon!

  Inspirerte FO-elever i Aboriginer-arbeid!

 Alle foto: Kari Angvik

Les meir

Leksehjelp i realfag

Mandag 17. september var det høstens første leksehjelp i realfag. Allerede kl 11.30 var det over 20 elever på plass på rom G218.

Som en av få videregående skoler tilbyr vi ekstra veiledning, såkalt "leksehjelp", en midttime i uken.

Les meir

En erfaren skolemann takker for seg

Rolf Strand (70) takkes av ved Molde vgs

Les meir

Fra Tyskland til Moldemarka

I forbindelse med at klasse 1C har hatt naturfagekskursjon til Nonsmyra har Sofie Karlsen Amundsgård og Synne Margrethe Brunvoll intervjuet klassens tyske utvekslingselev.

Les meir

Biologiekskursjon til Vangshaugen

I år viste fjellet seg fra sin beste side med mye sol, milde dager og mange planter i blomst siden sommeren i år har vært kald og våt. Litt spenning ble det også fordi det gikk rykter om både moskus og bjørn i nærheten.

Les meir

Foresattemøter

Et nytt skoleår er så vidt i gang, og ved Molde vg skole er allerede de første foresattemøtene i 1. klasse avholdt. Bildet viser interesserte foresatte fra klasse 1D.

Les meir

Utvekslingselever Molde vgs 2012/2013

Mandag 28. august kom årets utvekslingselever til Molde vgs.  Etter en kort mottakelse, fikk de treffe sine klasser. Utvekslingselevene dette skoleåret kommer fra Italia, Sveits, Tyrkia, Tyskland og USA.

Les meir

Et scoop!

Synne Lange i 2MK hadde ikke anledning til å høre bandet Casa Murilo da de spilte på Bar Alex i Molde. Derfor kom de til henne!

Les meir

Amdamprisen 2012 til Kristina Sørheim

Amdamprisen som er oppkalt etter tidligere lektor ved Molde vg skole, Per Amdam, ble utdelt til Kristina Sørheim i 3I på avgangselevenes avslutningsfest før sommeren.

Les meir