Molde VGS > Nyheter

Kreativ og engasjerande innovasjonscamp

Torsdag 7. og fredag 8. juni arrangerte Ungt Entreprenørskap innovasjonscamp ved Molde vgs. Elevar på Vg2 fekk i oppdrag å finne ut korleis Molde kommune kan bli meir miljøvenleg, og her mangla det ikkje på gode idear.

Klassekamp i rettslære

Tradisjonen tro avsluttes skoleåret med en heftig, juridisk klassekamp mellom de to gruppene i Rettslære 1.

Ledig stilling som konsulent ved Molde vgs.

Har du lyst på ein spanande jobb i eit travelt og triveleg arbeidsmiljø?

Rundetider i mai

Har havsulene spist plast?

2KDA og 3FO med utstilling på Molde kino

Utstillingen "Guillermo Del Toros univers" på Molde kino viser designprodukter utviklet av elever på Kunst, design og arkitektur ved Molde videregående skole.

Fagdag for 3FO i Oslo

3FO var fredag 20.april i Oslo og hadde fagdag i VISU, (Visuell kultur og samfunn)

Arkitektur i nærområdet

Elevene i 3FO har jobbet med arkitektur i nærområdet. De har først laget en modell av moldeelva. Fokuspunkt i modellen var Friområde 7, Moldeelva og traseen etter Moldetrappa. Selve modellen ble laget som en gruppeoppgave.

Framsyning av prosjektet "Skole på tvers"

Tysdag 24.04 hadde elevar ved Molde vaksenopplæringssenter og Molde vgs. framsyning av samfunnsfagsprosjektet "Skole på tvers".

Geofageksursjon til Loen-Stadtlandet

Onsdag 18. april til fredag 20. april var Geofag 1 og 2 på ekskursjon to av Norges mest skred- og rasfarlige fylker, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane. Tema for turen var selvfølgelig fjellskred, snøskred, landskapsformer, geologi, genressurser og litt hydrologi og meteorologi. Vi prøvde også ut en ny digital måte å logge feltobservasjoner på ved hjelp av ArcGis (geografisk informasjonsystem), hvor vi kunne legge inn feltobservasjoner/resultat med bilde og det ble logget direkte i kartet over området vi var på tur. Slik at vi lett kan arbeide videre med resultatene i klasserommet.

Skolegenser: Elevrådet holder konkurranse!

Vil du designe skolegenseren?