Molde VGS > Nyheter

Morgendagens motgang

Snart 50 år, men ny vri i valg av stykke, ny teatersal og nesten ny regissør gjør at skoleteatret ved Molde vg skole blir spennende å følge de nærmeste årene.

Besøk fra Molde Behandlingssenter under fagdag i sosialkunnskap

Ann Kristin Lillebostad Hovden og Anita Kleiven Sandøy orienterte elevene i en av sosialkunnskapsgruppene under fagdagen 13. januar.

Terrarium i Biologi 1

Sist fagdag ble benyttet til å etablere et terrarium på biologisalen.

Les meir

Skoleteatret har forestillinger lørdag 14.01.17 kl. 18.00 og søndag 15.01.17 kl. 18.00

Norges lengstlevende skoleteater slår til igjen: det elevdrevne teatret med instruktør Rolf Magnus Orø setter denne gangen opp et stykke skrevet av en 17-åring!

Logo til Molde bys 275-årsjubileum

Chanathip Namhing fra 2FO designet vinnerlogoen til Molde bys 275-årsjublileum. Premieutdeling foregikk på årets nyttårskonsert.

Nettvett

Oliver, David og Madelen fra 2MK besøker klasse 1A for å orientere om nettvett

Gode eksamenskarakterer i norsk

Utdanningsdirektoratet la før jul ut gjennomsnittlige standpunkt- og eksamenskarakterer våren 2016 for alle ungdomsskoler og videregående skoler i Norge, og totalbildet for Molde vg skole er som vanlig bra. Det finnes likevel fag der det er et forbedringspotensial.

Molde vg skoles juleavslutning 2016

Molde vg skoles tradisjonelle juleavslutning med skolens musikkelever som bærebjelker, fant sted i Bjørnsonhuset siste skoledag før jul, og elevenes musikalsk bredde og kvalitet imponerte også denne desemberdagen.

Infotek

Årets infotek arrangert i skolens Aula.

Romsdal Sogelags årsskrift for 2016

Nylig utkom 2016-utgaven av Romsdal Sogelags årsskrift, som sannsynligvis blir å finne som gave under mange juletrær i Romsdal.