Molde VGS > Nyheter

Molde vgs - Vålerenga 8-7

Overskriften lyver litt: Det var Molde FK som slo Vålerenga i juniorfinalen i fotball for herrer og ble norgesmester 2016 med seier 8-7 etter straffespark. Men 26 av 28 spillere som har bidradd i cupkampene fram til finalen, går i toppidrettsklassene ved Molde vg skole.

Brokonstruksjon

I 5 veker har elevane i teknologi og forskingslære 1 jobba med å planlegge og konstruere bruer.

Samfunnsfaglig engelsk i London

Denne uke er den ene klassen i samfunnsfaglig engelsk på ekskursjon til London.

Politisk debatt

Politiske spørsmål som, privatisering, nynorsk/bokmål, fraværsgrenser og eldreomsorg skapte stort engasjement i klasse 1E

NRK med direktesending fra Molde vgs i kveld

Engasjerte elever på direktesending NRK nyheter for andre gang på kort tid. Direktesendingen gikk kl 10.33 tidligere i dag.

Fagdag - Tilpasset opplæring i fransk 1F1

Fredag 4. november 2016 ble klassene i fransk nivå 1 – 1F1-1 og 1F1-2 organisert som ei stor gruppe. Formiddagen ble viet grammatikk og 4 stasjoner med 4 ulike fenomen; substantiv, uregelrette verb, regelrette verb og klokka.

Amerikansk valgkamp på Molde vgs

Samfunnsfaglig engelsk fikk besøk av NRK midt i den amerikanske presidentvalgkampen. Det ble direktesending på NRK 1, og her er innslaget som gikk på Dagsrevyen 21

Elevskygging

For å oppfylle skolens visjon "Undrer meg på", har tre lærere denne uka fulgt tre ulike elever på ulike trinn og ulike studieprogram gjennom en hel skoledag.

Arkitektur i TRE

KDA (kunst, design og arkitektur) hadde en opplevelsesrik og svært lærerik periode forrige uke. Vi tok for oss kompetansemålet i programfaget «Design og arkitektur»: «Kjenne til de ulike fasene i en planprosess for bygg og designprosessen for nye bygg»

Operasjon Dagsverk

Litt info om årets Operasjon Dagsverk: http://www.od.no/Informasjon/Prosjekter/Aarets-prosjekt

Molde vgs har Internasjonal uke denne uken. Alle klassene får en forelesning om OD i løpet av en skoletime onsdag eller torsdag.  Det kommer eksterne forelesere fra OD sin distriktskomité. Alle vg1-klasser får i tillegg 2 timer visualisering (gamle gymsal). Fredrik Haugen (3E) er leder for årets OD-komité ved vår skole.