Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Hospiteringa er i gang!

I dag startet det årlige besøket av elever fra 10. trinn som skal prøve ut ulike utdanningsprogram på videregående skole – bedre kjent som hospitering. Vi skal ta imot over 350 elever på Molde vgs i løpet av fire dager, og elevene skal få prøve ut aktiviteter innenfor fagområder de er interessert i.

Les meir

30. og siste foresattemøte!

Ved Molde vg skole gjennomføres foresattemøtene for Vg2 (2. klasse) i oktober/november hvert år, og mange av de foresatte kan da feire at de siden barnehagen har deltatt på i alt ca. 30 tilsvarende møter.

Les meir

Artikler i Romsdal sogelags årbok 2018

Sogelagsleder Bjørn Austigard er svært fornøyd med 2018-utgava av Romsdal sogelags årbok. Fem av skolens elever debuterer som forfattere i årboka med artikler om personer fra sin egen slekt.

Les meir

Arts on fire

Onsdag 31. oktober ble det gjennomført en performance på Molde videregående skole

Les meir

Forsøk i biologi

Farlig forskning i biologi? Tja, vi gjør et forsøk med det giftige hydrogenperoksidet som finnes i alle cellene våre.

Les meir

Fagdag i biologi 1

Fredag hadde ei gruppe i biologi 1 ved Molde vgs fagdag med osmosecup og bedriftsbesøk til mastittlaboratoriet, TINE meierier.

 

Les meir

Realister på studietur til Italia

Denne uken er geografi-, geofag-, biologi- og naturfaglærere på studietur til Cavalese i Trentino, Italia. 

Les meir

MD og KD former landskonferanse for rådgivere

"Landskurs for rådgivere 2018" som arrangeres i Molde 19.-20. september har fått stiftet bekjentskap med noen av våre elever.

Les meir

Foresattemøter i 1. klasse

Oppmøtet fra de foresatte til høstens Vg1-elever (og en kommende elev, se bildet!) var meget godt da rektor, ass.rektor, avdelingsledere, rådgivere og kontaktlærere orienterte om hva det innebærer å være elev ved Molde vg skole.

Les meir

Finale i talekonkurransen Ta ordet!

Fredag under Bjørnsonfestivalen var det nok ein gong klart for finale i talekonkurransen Ta ordet på Uteplassen. 6 dyktige ungdommar frå Romsdal og Molde vgs. imponerte publikum med engasjerande talar om det overordna temaet "sanning".

Les meir