Molde VGS > Nyheter

Hus og lyssetting

Vg2 formgivningsfag har i faget design og arkitektur arbeidet med og designet egne hus i papp og papir. De har lyssatt disse for å få spennende lys og skyggevirkning. Her er noen resultater.

Luftig fagdag

Fredag 30. september besøkte Teknologi og forskningslære 1 Krifast.

Høstens første elevrådsmøte

Elevene er engasjerte i egen skolehverdag, noe som er nødvendig for å få et så godt og trygt skolemiljø som mulig. Dette være seg både det sosiale og det fysiske miljøet.

"Politi på skole"

Trygghet og trivsel på skolen er avgjørende for godt sosialt og faglig miljø.

Hvilken fugl er DU?

Kreativt programfag !

ENGELSKELEVER TIL LONDON

Westminster Abbey og Tower of London, moderne skyskrapere og eldgamle ruiner - de siste dagene har elever fra Molde vgs fått oppleve skoledager utenom det vanlige.

Psykologitime

Fagdag i Psykologi 2: Besøk fra Helsestasjon for ungdom i Molde

Studietur til Roma for musikkelever

Mange elevgrupper ved Molde vg skole drar hver høst på studieturer til både inn- og utland, og denne uken er musikkelevene i klasse 3M i Roma.

Ungt blikk på Erlend Loe

«Det er så mye annet morsomt det går an å jobbe med, hvorfor i alle dager skal man bli forfatter?»

Biologiprofessor på timeplanen

Gjennom samarbeid med Bjørnsonfestivalen, fikk elever fra Molde vgs oppleve Dag O. Hessen, i hans foredrag "C for Karbon".