Molde VGS > Nyheter

Mathilde fra 3C i Kina

"Chinese Bridge" er en konkurranse som forsøker å øke entusiasmen blandt elever som lærer kinesisk i ulike land. Ønsket er å bygge bro mellom kinesiske- og ungdommer fra andre land i verden, ved å øke forståelsen for kinesisk språk og kultur.

Det sanselige 1700-tallet

Klassene 3B og 3F hadde fagdag i historie 21.10.2016 med tema ”Det sanselige 1700-tallet”.  Klassene hadde en felles teoridel knyttet til kilder og kildebruk før de ble inndelt i grupper hvor de jobbet  med oppgaver knyttet til de fire sansene; smaken, lyden,  synet, følelsen og lukten av 1700-tallet.

NM i filosofi

Historie og filosofi1 på Vg2 ved Molde videregående skole gjennomførte onsdag 19. oktober 1. runde i NM i filosofi.

Hus og lyssetting

Vg2 formgivningsfag har i faget design og arkitektur arbeidet med og designet egne hus i papp og papir. De har lyssatt disse for å få spennende lys og skyggevirkning. Her er noen resultater.

Luftig fagdag

Fredag 30. september besøkte Teknologi og forskningslære 1 Krifast.

Høstens første elevrådsmøte

Elevene er engasjerte i egen skolehverdag, noe som er nødvendig for å få et så godt og trygt skolemiljø som mulig. Dette være seg både det sosiale og det fysiske miljøet.

"Politi på skole"

Trygghet og trivsel på skolen er avgjørende for godt sosialt og faglig miljø.

Hvilken fugl er DU?

Kreativt programfag !

ENGELSKELEVER TIL LONDON

Westminster Abbey og Tower of London, moderne skyskrapere og eldgamle ruiner - de siste dagene har elever fra Molde vgs fått oppleve skoledager utenom det vanlige.

Psykologitime

Fagdag i Psykologi 2: Besøk fra Helsestasjon for ungdom i Molde