Molde VGS > Nyheter

Forsøk i biologi

Farlig forskning i biologi? Tja, vi gjør et forsøk med det giftige hydrogenperoksidet som finnes i alle cellene våre.

Fagdag i biologi 1

Fredag hadde ei gruppe i biologi 1 ved Molde vgs fagdag med osmosecup og bedriftsbesøk til mastittlaboratoriet, TINE meierier.

Realister på studietur til Italia

Denne uken er geografi-, geofag-, biologi- og naturfaglærere på studietur til Cavalese i Trentino, Italia.

MD og KD former landskonferanse for rådgivere

"Landskurs for rådgivere 2018" som arrangeres i Molde 19.-20. september har fått stiftet bekjentskap med noen av våre elever.

Foresattemøter i 1. klasse

Oppmøtet fra de foresatte til høstens Vg1-elever (og en kommende elev, se bildet!) var meget godt da rektor, ass.rektor, avdelingsledere, rådgivere og kontaktlærere orienterte om hva det innebærer å være elev ved Molde vg skole.

Finale i talekonkurransen Ta ordet!

Fredag under Bjørnsonfestivalen var det nok ein gong klart for finale i talekonkurransen Ta ordet på Uteplassen. 6 dyktige ungdommar frå Romsdal og Molde vgs. imponerte publikum med engasjerande talar om det overordna temaet "sanning".

Første fagdag i historie med fokus på lokalhistorie

Klasse 3B, 3C og 3D besøkte Romsdalsmuseet og fikk omvisning både innendørs og utendørs.

BIO 2 på Vangshaugen

Biologi 2 starter hvert år med en fjellekskursjon til Sunndalsfjella og årets tur ble gjennomført i slutten av august. Turen skal dekke læreplanens mål knyttet til feltarbeid med innsamling og klassifisering av arter.

Aktivitetsdag for heile skulen

Fredag 24. august arrangerte skulen aktivitetsdag for alle elevar. Dette har vorte ein årleg tradisjon i oppstarten av skuleåret der elevane skal løyse ei rekkje spenstige oppgåver saman, i regi av kroppsøvingsseksjonen.

Eit nytt skuleår er i gang

Måndag 20. august var det endeleg klart for eit nytt skuleår ved Molde vgs.