Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Første fagdag i historie med fokus på lokalhistorie

Klasse 3B, 3C og 3D besøkte Romsdalsmuseet og fikk omvisning både innendørs og utendørs.

Les meir

BIO 2 på Vangshaugen

Biologi 2 starter hvert år med en fjellekskursjon til Sunndalsfjella og årets tur ble gjennomført i slutten av august. Turen skal dekke læreplanens mål knyttet til feltarbeid med innsamling og klassifisering av arter. 

Les meir

Aktivitetsdag for heile skulen

Fredag 24. august arrangerte skulen aktivitetsdag for alle elevar. Dette har vorte ein årleg tradisjon i oppstarten av skuleåret der elevane skal løyse ei rekkje spenstige oppgåver saman, i regi av kroppsøvingsseksjonen.

Les meir

Eit nytt skuleår er i gang

Måndag 20. august var det endeleg klart for eit nytt skuleår ved Molde vgs.

Les meir

Skolestart - nyttig informasjon for elever

Elevene i de videregående skolene i Møre og Romsdal har sin første skoledag mandag 20. august.

Les meir

Amdamprisen til Chanathip Namhing

Amdamprisen deles ut hvert skoleår til minne om avdøde dr. philos. Per Amdam, som hadde sitt virke ved Molde vg skole fram til midten av 1980-tallet. Og denne høythengende prisen - utdelt på Vg3-elevenes avslutning før sommeren - gikk i år til Chanathip Namhing i klasse 3FO.

Les meir

Språkdag for Vg1 og Vg2

Språklig førstehjelp til sommerferien, kulturelle misforståelser og imponerende allsang var noen av ingrediensene da skolen for andre gang arrangerte kultur- og språkdag.

Les meir

Variert matematikkdag

Tysdag 19. juni var det nok ein gong klart for matematikkdag, og alle elevar på Vg1 og Vg2 fekk bryne seg på mange varierte og artige oppgåver.

Les meir

Sukkersøte, strategiske skot mot sommarferie

Det nærmar seg sommarferie, og i mange klassar er det rom for litt ekstra kreativitet og artige opplegg denne tida.

Les meir

Kampsport på timeplanen

I veke 23 hadde kinesiskklassane våre besøk av kampsportlærar Dai Anyin frå Konfutse-instituttet i Bergen. Elevane fekk både lære litt om den rike kampsportskulturen i Kina, og også prøve seg på ulike former for tradisjonell kinesisk kampsport. Høge spark, blafrande vifter, store smil og fornøgde elevar!

Les meir