Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Rusbehandling – besøk fra Molde Behandlingssenter

Elevene i ei av sosialkunnskapsgruppene arbeidet med rusmiddelmisbruk på fagdagen fredag 19. januar.

Les meir

Grønn mote fra 3FO

3FO var både designere og modeller på Klimafestivalens siste dag "Grønn Mote"

Les meir

2M og 3M på ekskursjon til Operaen i Kristiansund

2M og 3M drog på ekskursjon til Operaen i Kristiansund fredag 26/1.  Der var de på omvisning og fikk lære om Operaen i Kristiansund og hva som kreves for å sette opp store produksjoner. I tillegg fikk elevene innføring i de kommende oppsetningene som Kiss me Kate og Carmen som snart har premiere. Det ble også tid til en omvisning i Festiviteten hvor operaen holder til, der elevene fikk se på kostymer og ulike aktører i arbeid som rekvisitører, tekniske prøver og musikere som øvde.

Les meir

Kurs i regi av Folk og Forsvar

30 samfunnsfagsinteresserte elever fra VG2 og VG3 fikk delta på dagskurs i regi av Folk og Forsvar på hotell Aleksandra tirsdag 16. januar.

Les meir

Informasjon til avgangselevane

Måndag 15. januar hadde ca. halvparten avgangselevane ved Molde vgs. besøk frå helsesyster, politiet og SMISO (senter mot incest og seksuelle overgrep). Her fekk elevane informasjon om m.a. seksuelt overførbare sjukdomar, hjernehinnebetennelse, valdtekt, rus og andre tema som er aktuelle for 18-19-åringar. Føremålet med arrangementet er å førebygge uønskte hendingar, særleg m.o.t. på russefeiringa til våren, men også elles. Tysdag 16. skal resten av Vg3/Vg4-elevane få den same informasjonen.

smiso
liv janne
Les meir

Ble bedre kjent med Romsdalsmuseet

Klassene 3MK og 3M gjorde seg bedre kjent med de faste utstillingene ved Romsdalsmuseet på fagdagen i historie fredag 12. januar.

Les meir

Julekonserten 2017

Molde vg skoles tradisjonelle juleavslutning med skolens musikkelever som bærebjelker, fant sted i Bjørnsonhuset siste skoledag før jul, og elevenes musikalsk bredde og kvalitet imponerte også denne desemberdagen.

Les meir

Opningstider ved Molde vgs. jula 2017

Fredag 22.12: Stengt

Onsdag 27.12: Ope mellom kl. 10:00-14:00

Torsdag 28.12: Ope mellom kl. 10:00-14:00

Fredag 29.12: Ope mellom kl. 10:00-14:00

God jul!

Les meir

Adventskos og premieutdeling i aulaen

Onsdag fekk alle elevar ved Molde vgs. gratis kakao og klementinar sidan me kom på 3. plass i #ErDuSikker? I tillegg fekk stipendvinnar Jonathan Risung overrekt ein sjekk på 15 000 kr frå Erik Hartmann i Trygg Trafikk.

Les meir

Årets infotek arrangert i skolens Aula

Tirsdag fikk vg1 og vg2 elevene informasjon om de ulike programfagene de kan velge til neste år.

Les meir