Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Dissekering av sauelunger og sauehjarte

Onsdag 7. mars hadde me i biologi 1-2 dissekering av sauelunge og sauehjarte. I samanhengen med dette hadde me besøk frå ein kirurg som har sin arbeidsplass på Molde sjukehus. Han forklarte undervegs i dissekeringa og svarte på spørsmåla me hadde. Etter å ha arbeid med hjartet, blodkrinsløp og lungene dei to siste vekene, skulle me sjå korleis delane ser ut og fungerer.

Les meir

Campusbesøk ved NTNU Trondheim

Elever fra 2. og 3. klasse ved Molde vgs brukte forrige fagdag i biologi til å besøke NTNU Trondheim.

Les meir

Fagdag med fokus på snøskredfare

Etter en uke med to tilfeller av snøskred utløst av skikjørere i Rauma, ble fagdag i geofag 2 brukt til å undersøke snøforholdene og vurdere skredfaren i Moldemarka.

Les meir

1ME1 kasta loss og tok fagdagen på ferja Romsdalsfjord

På fagdag i faget mediesamfunnet hadde 22 journalistspirer i oppdrag å intervjue de fem ansatte på MS Romsdalsfjord. Resultatet skal bli portrettintervjuer av både kaptein, overstyrmann, maskinist, to matroser og kafe​​ansatt.

Les meir

Ledig avdelingslederstilling

Fra 01.08.18 er det ledig fast stilling for avdelingsleder i samfunnsfag og medier og kommunikasjon. Søknadfristen er 26.02.18, og du søker her.

Les meir

Det nye elevrådsstyret er på plass!

Onsdag 24. januar var det val av nytt elevrådsstyre, og her er dei nye folkevalde ved Molde vgs.: Karoline Brandal, Hannah Stavik (sekretær), Marit Ping Bersås (nestleiar), Martin Herje (leiar) og Simen Krogset (økonomiansvarleg). Emil Frøyen Vold var ikkje til stades då bilete vart teke. Me gratulerer og kjenner oss viss på at elevdemokratiet er i trygge hender framover!

Les meir

Studieorienteringsdag ved Molde vgs.

Mandag  29.1. var ca 650 avgangselever fra Molde vgs., Romsdal vgs., Fræna vgs.,  Fannefjord vgs., Gjermundnes vgs., Akademiet vgs. og Molde Folkehøgskole samlet for å få informasjon om høgskole- og universitetsutdanninger. Dagen startet med fellessamling i Aulaen ved Molde vgs. og Molde Kino før lunsj med informasjon om hvordan søke høgre utdanning og hva det er viktig å tenke på. I tillegg var det korte presentasjoner av ulike høgskole- og universitetstilbud. 

Les meir

Rusbehandling – besøk fra Molde Behandlingssenter

Elevene i ei av sosialkunnskapsgruppene arbeidet med rusmiddelmisbruk på fagdagen fredag 19. januar.

Les meir

Grønn mote fra 3FO

3FO var både designere og modeller på Klimafestivalens siste dag "Grønn Mote"

Les meir

2M og 3M på ekskursjon til Operaen i Kristiansund

2M og 3M drog på ekskursjon til Operaen i Kristiansund fredag 26/1.  Der var de på omvisning og fikk lære om Operaen i Kristiansund og hva som kreves for å sette opp store produksjoner. I tillegg fikk elevene innføring i de kommende oppsetningene som Kiss me Kate og Carmen som snart har premiere. Det ble også tid til en omvisning i Festiviteten hvor operaen holder til, der elevene fikk se på kostymer og ulike aktører i arbeid som rekvisitører, tekniske prøver og musikere som øvde.

Les meir