Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Skolegenser: Elevrådet holder konkurranse!

Vil du designe skolegenseren?

Les meir

Internasjonale konfliktar

Fredag 6. april arbeidde historieelevane på Vg3 og Vg4 med internasjonale konfliktar.

Les meir

Kroppsøving i Moldeveggen

Her er nokre glimt frå då 4I hadde kroppsøving i klatreveggen før påske. Ein utfordrande time og ei fantastisk oppleving!

Les meir

Vg2-elevene ved Molde vgs. besøkte Høgskolen i Molde 21. mars

Molde vgs. har en samarbeidsavtale med Høgskolen i Molde. Hvert år besøker våre Vg2 elever høgskolen for å få informasjon om høgre utdanning ved universitet og høgskoler.  Og å få oversikt over høgskoletilbudet her i Molde.

Les meir

Ledige stillinger ved Molde vg skole

Det er fra kommende skoleår ledig flere stillinger for pedagogisk personale ved Molde vg skole. Alle med etterspurt faglig og pedagogisk utdanning fra høgskole eller universitet er aktuelle som søkere innen fristen 09.04.18.

Les meir

Landskapsformer - Fagdag i Kringstadbukta

Geofag 1 fikk nyte den fine dagen ute i Kringstadbukta. Det var feltarbeid med fokus på å observere landskapsformer, bergarter og spor etter isen som dannet landskapet under istidene.

Les meir

Dissekering av sauelunger og sauehjarte

Onsdag 7. mars hadde me i biologi 1-2 dissekering av sauelunge og sauehjarte. I samanhengen med dette hadde me besøk frå ein kirurg som har sin arbeidsplass på Molde sjukehus. Han forklarte undervegs i dissekeringa og svarte på spørsmåla me hadde. Etter å ha arbeid med hjartet, blodkrinsløp og lungene dei to siste vekene, skulle me sjå korleis delane ser ut og fungerer.

Les meir

Campusbesøk ved NTNU Trondheim

Elever fra 2. og 3. klasse ved Molde vgs brukte forrige fagdag i biologi til å besøke NTNU Trondheim.

Les meir

Fagdag med fokus på snøskredfare

Etter en uke med to tilfeller av snøskred utløst av skikjørere i Rauma, ble fagdag i geofag 2 brukt til å undersøke snøforholdene og vurdere skredfaren i Moldemarka.

Les meir

1ME1 kasta loss og tok fagdagen på ferja Romsdalsfjord

På fagdag i faget mediesamfunnet hadde 22 journalistspirer i oppdrag å intervjue de fem ansatte på MS Romsdalsfjord. Resultatet skal bli portrettintervjuer av både kaptein, overstyrmann, maskinist, to matroser og kafe​​ansatt.

Les meir