Molde VGS > Nyheter > 1D i møte med stortingspresidenten

Stortingspresidenten skryter av elevene våre

1D fikk et svært eksklusivt møte med en av Norges mektigste kvinner, stortingspresidenten, på Skype på Fylkeshuset onsdag 27.11. Elevene hadde forberedt seg godt med både partipolitisk debatt, og rollespill om mistillitsforslag.

Nesten alle elevene fikk muligheten til å stille stortingspresidenten spørsmål som de hadde skrevet ned på forhånd. Stortingspresidenten svarte etter beste evne på alt fra hva hun tenkte om dagens mistillitsforslag mot minister Anniken Hauglie, til hva hun syntes var det kjedeligste med jobben sin. Hun var veldig opptatt av å formidle til elevene hvor viktig det er at de engasjerer seg, og at demokratiet vårt består på grunn av deres fremtidige engasjement. Flere ganger under samtalen roste hun elevene for gode spørsmål, og da vi skulle runde av samtalen, takket hun for at vi hadde sendt inn søknad om møte og hadde lyst til å møte henne.