Molde VGS > Nyheter > 2KDA og 3FO med utstilling på Molde kino

2KDA og 3FO med utstilling på Molde kino

Utstillingen "Guillermo Del Toros univers" på Molde kino viser designprodukter utviklet av elever på Kunst, design og arkitektur ved Molde videregående skole.

Bakgrunn, hentet fra plakat for utstillingen:

"Ved årets Oscarutdeling ble den store vinneren Guillermo Del Toro. Han vant både beste film og beste regi med filmen Shape of water. Vi lot oss inspirere av denne bragden og tok med oss elevene inn i Del Toros univers.

28 elever har skapt et produkt som de ser for seg at kan passe i Del Toros neste prosjekt. Elevene har fått to klare kriterier. Det skal være et 3D-objekt og det skal kunne linkes om mot en tidsperiode fra 1600- til 1800-tallet.

Guillermo Del Toro er kjent for å skape skremmende univers med skapninger som skal gi deg frysninger på ryggen. Fargebruk og symbolikk er også elementer som går igjen i hans filmer.

Utenfor sal 1 på Molde kino kan du få oppleve våre elevers bidrag. Her kan du få se karakterer bygd i leire, kostymer, masker og modeller av miljøer."

Bilder fra utstillingen: