Molde VGS > Nyheter > 30. og siste foresattemøte!

30. og siste foresattemøte!

Ved Molde vg skole gjennomføres foresattemøtene for Vg2 (2. klasse) i oktober/november hvert år, og mange av de foresatte kan da feire at de siden barnehagen har deltatt på i alt ca. 30 tilsvarende møter.

Bildet viser et utsnitt av de foresatte til Vg2-elevene ved Molde vg skole skoleåret 18/19 under rådgiver Hilde Myrlands orientering. Nærmere 150 interesserte foresatte fikk den siste salve fra rektor, rådgivere, avdelingsledere og kontaktlærere, og temaene var bl.a. rus, mobbing, fraværssystemet og rutiner ved inntak til 3. klasse kommende skoleår. I tillegg ble det gitt informasjon om det viktigste i forbindelse med innsøking til universiteter og høgskoler, siden dette var det siste foresattemøtet før elevene forlater Molde vg skole.

Presentasjonen ligger tilgjengelig i høyremargen.

Mange foresatte benyttet seg av muligheten til å ha en individuell samtale med kontaktlæreren, og kontaktlærerne orienterte ellers de foresatte klassevis om klasserelaterte sorger og gleder - mest det siste, forhåpentligvis!