Molde VGS > Nyheter > 30. og siste foresattemøte!

Foresattemøte oktober 2017
PDF-dokument - 3,12 MB

30. og siste foresattemøte!

Ved Molde vg skole gjennomføres foresattemøtene for Vg2 (2. klasse) i oktober hvert år, og mange av de foresatte kan da feire at de siden barnehagen har deltatt på i alt ca. 30 tilsvarende møter.

Bildet viser et utsnitt av de foresatte til Vg2-elevene ved Molde vg skole skoleåret 16/17. Nærmere 200 interesserte foresatte fikk den siste salve fra rektor, rådgivere, avdelingsledere og kontaktlærere, og temaene var bl.a. elevenes skolemiljø, fraværssystemet, skolens pedagogiske plattform og rutiner ved inntak til 3. klasse kommende skoleår. I tillegg ble det gitt informasjon om det viktigste i forbindelse med innsøkning til universiteter og høgskoler, siden dette var det siste foresattemøtet før elevene forlater Molde vg skole.

Mange foresatte benyttet seg av muligheten til å ha en individuell samtale med kontaktlæreren, og kontaktlærerne orienterte ellers de foresatte klassevis om klasserelaterte sorger og gleder - mest det siste!