Molde VGS > Nyheter > Amdamprisen til Chanathip Namhing

Amdamprisen til Chanathip Namhing

Amdamprisen deles ut hvert skoleår til minne om avdøde dr. philos. Per Amdam, som hadde sitt virke ved Molde vg skole fram til midten av 1980-tallet. Og denne høythengende prisen - utdelt på Vg3-elevenes avslutning før sommeren - gikk i år til Chanathip Namhing i klasse 3FO.

Chanathip har vært elev på utdanningsprogram for kunst, design og arkitektur, og hun har markert seg positivt ved flere anledninger. Særlig har hun satt varige spor etter seg på vestveggen i skolens bibliotek, der kunstverket hennes er en symfoni av sommerfugler som flyr ut av to hender. Hun var også en av tre vinnere som nylig designet motivet til skolegenserne våre. Og i forbindelse med Molde bys 275-årsjubileum var det hennes forslag til logo som ble benyttet.

I tillegg til hederlig omtale og et diplom fikk den verdige prisvinneren også et kontantbeløp finansiert av familien Laskeys og Skule Toftes to fond.