Molde VGS > Nyheter > Avslutning av Ungt Blikk-prosjektet

Avslutning av Ungt Blikk-prosjektet

Mandag 16.mars var det duket for forestilling på Teatret Vårt. Fem skoleklasser fra Molde vgs og Dans og drama-klassen fra Fagerlia vgs har jobbet med Helga Flatlands trilogi siden september 2014.

Ungt blikk

Tekster har blitt bearbeidet og vi kan kalle det «emosjonelt» tolket. Resultatet ble dikt, foto, maleri og tegninger, noveller, essay, musikk og ett danse-/dramastykke som ble satt sammen til en strålende forestilling. Ekstra stas var det at vi fikk bruke den store scenen til Teatret Vårt.  Både publikum og deltakere ble rørt av de gode innslagene. Helga Flatland satt på første rad og nøt forestillingen, og hun var tom for ord da hun etterpå skulle takke for forestillingen og samarbeidet.

Det har vært en fantastisk reise å få være med på. Takk til alle elever og lærere som har bidratt, både på Fagerlia og Molde. Tusen takk til Rolf Magnus Orø og Bjørnsonfestivalen for nok et godt samarbeid og tusen takk til Helga Flatland for å ha stilt både seg selv og romanene sine til disposisjon. Det har vært strålende å få jobbe med dere!!

Nedenfor ser dere bilde fra øvingen søndag kveld. Dere kan også lese mer om forestillingen i Romsdals Budstikke onsdag 18.mars.

Ungt blikk