Molde VGS > Nyheter > Brobyggere i 3FO

Arkitektur i nærområdet

Elevene i 3FO har jobbet med arkitektur i nærområdet. De har først laget en modell av moldeelva. Fokuspunkt i modellen var Friområde 7, Moldeelva og traseen etter Moldetrappa. Selve modellen ble laget som en gruppeoppgave.

Den neste oppgaven som elevene fikk var å designe en bro / møteplass som gikk fra friområde 7 til Moldetrappa. Bro / møteplass skal symboliserer vennskap, samhold og kjærlighet, den skal ses på som et nytt arkitektonisk møtepunkt for turister som beveger seg langs Moldeelva. Hver elev har utarbeidet sin egen modell og løsning på oppgaven.

Materialkunnskap, utprøvinger og løsningsorientert kreativitet har vært viktige faktorer. Utstillingen kan du oppleve på skolebiblioteket ved Molde vgs.

kart
Moldeelva