Molde VGS > Nyheter > Busstreik trappes opp

Busstreik trappes opp

Fylkeskommunen melder at busstreiken vil trappes opp fra lørdag 26. sep. Selskapet Boreal i kommunene Midsund, Aukra og Hustadvika vil da bli tatt ut i streik, noe som vil ramme skoleskyssen fra og med mandag. Det samme gjelder selskapet Firda Billag.

Dette betyr at ansatte og enkelte elever fra disse kommunene vil kunne få problemer med å komme seg til skolen. Så langt som mulig oppfordrer jeg alle som blir rammet til å forsøke å finne alternativ transport. Hvis dette ikke går, vil elevene som ikke kommer seg på skolen måtte jobbe med skolearbeidet hjemmefra.

Vi vil dessverre ikke kunne tilby full digital undervisning til alle, så elever må være forberedt på en del oppgaveløsning og annet som den enkelte faglærer legger opp til. Jeg oppfordrer både elever og foreldre til å ta kontakt med kontaktlærer eller faglærer for eventuelle spørsmål. For ordens skyld, fravær knyttet til busstreiken for de enkeltelevene som rammes, vil ikke føre til problemer med fraværsgrensen. Følg ellers med i media, for før vi vet ordet av det er streiken avblåst og bussene går som normalt.

Hilsen rektor