Molde VGS > Nyheter > Bytter ferie med skole

Bytter ferie med skole

Det er vinterferie på Molde vgs, men blant bygningsarbeiderne som har inntatt skolen nå når elevene har ferie, finner vi også elev Fatma Khalil fra klasse 2C som jobber aktivt med skolearbeidet sitt.

Elevene som har programfaget Kunst og skapende arbeid får muligheten til å jobbe på verkstedene så lenge lærer Richard er i bygget, selv om det er ferietid. Og siden Fatma ikke hadde så mange andre planer for vinterferien, velger hun å jobbe med sin leirbyste.

Elev Fatma Khalil jobber med leire-oppgave på skolen i vinterferien

Leire er et nytt materiale for henne, og hun synes det er positivt at hun får muligheten til å jobbe med dette materialet under rolige omstendigheter. Og ikke minst: Hun kan også finne lærer Richard og få litt personlig veiledning når hun måtte trenge det.

Elev Fatma Khalil jobber med leire-oppgave på skolen i vinterferien