Molde VGS > Nyheter > Fire lærere og fire elever er denne uken i Alberta, Canada som deltagere i NORCAN-prosjektet

NORCAN er et skolebasert forskningssamarbeid mellom skoler i Norge og i de canadiske provinsene Alberta og Ontario.

Partnerskapet involverer til sammen ni skoler, seks i Canada og tre i Norge, der Molde vgs er en av de norske skolene. Disse skolene skal utvikle og utveksle kunnskap og erfaringer som kan bidra til å styrke undervisning og læring i matematikk.

På bilde ser dere matematikklærer Erlend Vindal og elevene Marthe Ødegård og Maria Bekkemellem fra Molde vgs, her er de på besøk i Fort McMurry. Lenken under viser noe av hva de jobber med under besøket.

Artikkel fra lokal nettavis Fort McMurray Today.