Molde VGS > Nyheter > Foresattemøter i 1. klasse

Foresattemøter i 1. klasse

Oppmøtet fra de foresatte til høstens Vg1-elever var større enn noensinne da rektor, ass.rektor, avdelingsledere og kontaktlærere orienterte om hva det innebærer å være elev ved Molde vg skole.

Før de foresatte ble delt klassevis og gikk sammen med «sine» kontaktlærere til de ulike klasserom, var temaene i fellessamlingen bl.a. generell informasjon om skolen, fraværsordning, ny lov om elevenes skolemiljø, kontaktlærers rolle, skole- og skolemiljøutvalg, visjon, pedagogisk plattform, VIP-makkerskap, matematikkvalg, fagtilbud og rådgivernes rolle som karriereveiledere og sosialpedagogiske rådgivere. Presentasjonen finner du i høyremargen.

Tilbakemeldingene fra mange foresatte var at fellessamlingen og seansene i klasserommene med kontaktlærerne i sum gav et godt innblikk i skolehverdagen til ungdommene skolen nå har fått på lån.