Molde VGS > Nyheter > Foresattemøter i 1. klasse

Foresattemøter september 2018
PDF-dokument - 2,01 MB

Foresattemøter i 1. klasse

Oppmøtet fra de foresatte til høstens Vg1-elever (og en kommende elev, se bildet!) var meget godt da rektor, ass.rektor, avdelingsledere, rådgivere og kontaktlærere orienterte om hva det innebærer å være elev ved Molde vg skole.

Før de foresatte ble delt klassevis og gikk sammen med «sine» kontaktlærere til de ulike klasserom, var temaene i fellessamlingen bl.a. generell informasjon om skolen, fraværsordning, lov om elevenes skolemiljø, kontaktlærers rolle, skole- og skolemiljøutvalg, visjon, pedagogisk plattform, VIP-makkerskap, fagtilbud og rådgivernes rolle som karriereveiledere og sosialpedagogiske rådgivere. Presentasjonen ligger i høyremargen.

Fellessamlingen og seansene i klasserommene med kontaktlærerne gav i sum et godt innblikk i skolehverdagen til ungdommene skolen nå har fått på lån.