Molde VGS > Nyheter > Helsing frå Roma!

3FO på studietur i Roma

Vi har hatt tre flotte dager så langt med rundtur i byen, besøk på Vatikanmuseet med det Sixtinske Kapell og antikke severdigheter som Colosseum, Pantheon, Forum Romanum og Capitol. En og annen shoppingtur og kafe- og restaurantbesøk hører også med, italiensk is er jo i verdensklasse og pizza i originalkvalitet finnes jo ikke andre steder. 3FO er jo en kunstklasse og skisseblokkene er flittig brukt rundt om når diverse spennende motiver dukker opp. En del av oss har vært på konsert med en fantastisk frisk fremførelse Vivalidis fire årstider. Peterskirken og Petersplassen står for tur senere, de spreke skal også prøve seg opp på taket. Så blir det utekonsert i stemningsfulle omgivelser blant ruinene ved det antikke Teatro Marcello på kvelden. Fredag bærer det hjemover. Været er kanonflott med 22-26 grader og sol - kanskje vi ikke rekker flyet...

Elevar i Roma
Elev teiknar i Roma