Molde VGS > Nyheter > Høstferien er over

Velkommen tilbake til skolen!

Selv om det i de siste par ukene har vært mye smitte i vår region, er heldigvis ingen av våre elever eller ansatte smittet av covid-19. Nå er det viktig at vi alle gjør så godt vi kan for å bevare dette.

Det offisielle smittenivået på skolene i fylket er fortsatt gult, noe som betyr at vi fortsetter med tilnærmet vanlig skole slik vi også hadde det før høstferien. Jeg vil likevel minne alle om å ta smittevernrådene på alvor: Hold god avstand, vask hendene, host inn i albuekroken og fremfor alt, vær hjemme hvis du har koronalignende symptomer. Da må du umiddelbart også ta kontakt med helsevesenet for en eventuell test. Husk også at det er helt greit hvis elever eller ansatte ønsker å bruke munnbind på skolen.

Velkommen tilbake til skolen alle sammen!