Molde VGS > Nyheter > Hospitering vel i gang

Hospitering vel i gang

Denne uka har skolen vår godt besøk av elever i 10. trinn fra hele regionen, som er interessert i å se nærmere på Molde vgs. Mange av dem blir nok å se til skolestart i august!

Elever viser rundt på skolen: En av postene i omvisninga er takterrassen, med fiskedam, drivhus og værstasjon.

Hospiteringa på Molde vgs starter med en halv dag med informasjon og aktiviteter på det utdanningsprogrammet man er mest interessert i å begynne på. Alle får en gratis lunsj i kantina, og deretter en omvisning på hele skolen. Siste post på programmet er informasjon fra rådgivere og elever som svarer på spørsmål. Vi har elever som guider hospitantene rundt på skolen, og vi har såkalte elevambassadører som sitter sammen med rådgiver på slutten av dagen, og tar imot spørsmål fra hospitantene. Hittil denne uka har vi hatt besøk av interesserte elever med mange spørsmål, og det lover godt! Vi ser fram til å møte igjen mange av hospitantene til skolestart i august, og må takke alle elevene våre som har bidratt som guider og elevambassadører – det er viktige oppdrag!