Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter > Info til foresatte: Slik følger vi opp elevene våre i hjemmeskole

Info til foresatte: Slik følger vi opp elevene våre i hjemmeskole

Hjemmeskole er en ny situasjon for både elever og lærere. Slik vil vi følge opp elevene våre i perioden:

Undervisninga vil foregå digitalt i sanntid, gjennom vår faste læringsplattform Itslearning. Timeplanen følges. Faglærere vil kommunisere via meldinger og samskriving med elevene underveis i undervisninga. Det blir innleveringsoppgaver og andre oppdrag som elevene skal løse gjennom dagen. 

Kontaktlærerne tar en telefon til alle sine kontaktelever i løpet av uka, for å høre hvordan det går faglig og ellers hvordan eleven har det i hjemmeskole.  

Vi har i dag lagt ut noen råd til elevene våre i Itslearning, der de oppfordres til å være bevisste på å få frisk luft og fysisk aktivitet, ta skjermpauser når de kan, og være i kontakt med venner på digitale flater, når de ikke får sosialt samspill på skolen. 

Kontaktinformasjon til rådgivere, sosialpedagog og IKT-ansatte er lagt ut til elevene, dersom de trenger hjelp/samtale mens de er i hjemmeskole.  

Elever som til daglig får hjelp fra sosialpedagog Tone i skolehverdagen, vil fortsatt få tilbud om dette selv om skolen er stengt. Tone tar dialogen med den enkelte elev om dette.  

Tone er også vår hybelkontakt, og kan nås av både foresatte og elever på mobil 952 24 597 dersom elever på hybel trenger hjelp.  

Ta ellers kontakt med skolen ved spørsmål. Ledelsen nås via sentralbordet vårt mellom kl 08.00 og 15.30.