Molde VGS > Nyheter > Ingen flere foresattemøter!

Presentasjon
PDF-dokument - 1,25 MB

Ingen flere foresattemøter!

Ved Molde vg skole gjennomføres foresattemøtene for Vg2 (2. klasse) i november hvert år, og mange av de foresatte kan da feire at de siden barnehagen har deltatt på i alt ca. 30 tilsvarende møter.

Bildet viser rådgiver Marit Kirilov som orienterer de foresatte til Vg2-elevene ved Molde vg skole skoleåret 19/20. De fikk den siste salve fra rektor, rådgiver og kontaktlærere, og temaene var bl.a. rus, mobbing og rutiner ved inntak til 3. klasse kommende skoleår. I tillegg ble det gitt informasjon om det viktigste i forbindelse med innsøking til universiteter og høgskoler, siden dette var det siste foresattemøtet før elevene forlater Molde vg skole.

Presentasjonen ligger  i høyremargen.

Mange foresatte benyttet seg av muligheten til å ha en individuell samtale med kontaktlæreren, og kontaktlærerne orienterte ellers de foresatte klassevis om klasserelaterte sorger og gleder - mest det siste, forhåpentligvis!