Molde VGS > Nyheter > Innovativt på Molde vgs

Innovativt på Molde vgs

Innovasjonscamp har stått på agendaen for alle 9.-klassinger i Molde kommune denne uka. Kommunefinalen ble avholdt for fullt hus i aulaen på Molde vgs fredag 5. april.

Elevgruppe fra Skjevik barne- og ungdomsskole med premiesjekken

Molde næringsforum har stått bak innovasjonscamp 2019, der ulike organisasjoner og bedrifter har gitt oppdrag til ungdomsskoleelevene.

Molde videregående skole hadde gitt oppdrag til elevgrupper fra ungdomsskolene Bekkevoll, Bergmo og Skjevik. Både av Bergmo- og Skjevik-elevene kom videre til kommunefinalen, og fikk presentert oppdrag og løsning for alle kommunens niendeklassinger.

Elevgruppa fra Skjevik klarte seg til en fantastisk tredjeplass og pengepremie. De hadde "Molde makerspace" som sitt oppdrag, der de fikk legge fram gode ideer for hvordan en slik samlingsplass for "digital sløyd" kan skapes på skolen.

Det var en gruppe fra Bekkevoll ungdomskole som stakk av med den gjeve førsteplassen med oppdrag fra Molde storsenter.