Molde VGS > Nyheter > Klassejubileer

Klassejubileer

I tiden rundt jazzfestivalen møtes hvert år gamle klassekamerater for å mimre om sine år ved Molde vg skole, og skolen har nylig hatt besøk av 35-, 40- og 50-årsjubilanter. Bildet viser klasse 3C fra våren 1982 med klassestyrer Jostein Sæbøe helt til høyre. Legg for øvrig merke til gjensynsgleden i bakkant av bildet.

Hvert år er Molde vg skole arena for klasse- og kulljubileer, og representanter fra skoleledelsen gir jubilantene et innsyn i hverdagen på Molde vg skole i dag sammenlignet med tidligere. I tillegg vanker det gode historier om elevene med utgangspunkt i gamle dagbøker og protokoller, og ikke minst har som regel jubilantene noen saftige historier å fortelle om lærerne fra den gang da.

Historikerne Ola Gjendem og Lasse Vike hadde til årets jubileer gjort de gamle russeavisene tilgjengelige, noe som alltid er en suksess. I tillegg var det denne gangen flere elever som etter 50 år omsider fikk tilbake sin særoppgaver.