Molde VGS > Nyheter > Korona-nytt

Siste nytt om koronasituasjonen

Ingen elever eller ansatte er pr. i dag bekreftet smittet av covid-19 ved Molde vgs. Noen elever er i karantene, men helsevesenet har ikke bedt om at det innføres spesielle tiltak ved skolen.

Det vi vet er at det er mye smitte i Molde. Helsevesenet vil fortløpende kontakte enkeltpersoner som av ulike grunner må settes i karantene. Selv om det nå straks er høstferie, er det veldig viktig at skolen blir informert dersom elever settes i karantene.

Utenom høstferien ber vi alle om å melde fra til kontaktlærer, men i selve høstferien kan elever og foreldre melde fra per SMS, telefon eller e-post til trinnansvarlige i ledelsen. Det samme gjelder dersom dere har spørsmål til skolen i løpet av høstferien. Kontaktpersonene er:

Vg1: avd. leder Celia Berg, mob. 997 80 722, e-post: celia.berg@mrfylke.no

Vg2: avd. leder Marit Mordal, mob. 975 22 754, e-post: marit.mordal@mrfylke.no

Vg3/4I: avd. leder Celia Berg, mob. 997 80 722, e-post: celia.berg@mrfylke.no

Vi håper smittesituasjonen i Molde vil avta, men er samtidig godt forberedt dersom det skulle bli verre. Elevene bør rutinemessig følge med på itslearning, mens foreldre og andre vil finne oppdatert informasjon både på skolens nettside og Facebook.

Jeg ønsker alle en god høstferie!