Molde VGS > Nyheter > Landslinje for jazz

Landslinje for jazz

Det er bekreftet at det det blir landslinje for jazz ved Molde vg skole fra høsten 2018, selv om det formelle vedtaket skjer i Stortinget i midten av desember. Alle hjerter gleder seg!!!

I Norge er det i dag 47 landslinjer som skal sikre at elever fra hele landet har et nasjonalt tilbud i små og/eller kostbare tilbud i videregående skole. Blant disse er det bare en landslinje innenfor musikk, og det er folkemusikklinjen ved Vinstra vg skole. Det er derfor all grunn til å være både glad og stolt over den nasjonale tilliten som er gitt Molde vg skole og samarbeidspartnerne ved opprettelsen av landslinjen i jazz.

De første elevene skal ønskes velkommen fra høsten 2018, og bærebjelkene i de utøvende musikkfagene vil være samspill, improvisasjon og gehørbasert undervisning.

Se hva Romsdals Budstikke skriver om denne saken her (krever abonnement).