Molde VGS > Nyheter > Leik og moro på aktivitetsdag

Aktivitetsdag for heile skulen

Fredag 24. august arrangerte skulen aktivitetsdag for alle elevar. Dette har vorte ein årleg tradisjon i oppstarten av skuleåret der elevane skal løyse ei rekkje spenstige oppgåver saman, i regi av kroppsøvingsseksjonen.

Vg1- og Vg2-klassane følgde ei løype på ti postar i området kring skulen, Romsdalsmuseet og gamle Molde stadion. Vasskasting, leiing av elevar med bind for augo, akrobatisk yoga, mimeoppgåver og kreative klassebilete var nokre av utfordringane dei fekk. I tillegg skulle kvar klasse ha med seg eit egg gjennom heile dagen. Dette skulle dei passe godt på, slik at det kom seg gjennom dagen utan å bli knust, og det skulle også dekorerast og få eit framkomstmiddel. Her var det mange flotte egg og kreative egg som kom i mål! Konkuransen var jamn, men etter at eggepoenga var utdelte, var det klasse 2F/2KD som gjekk av med sigeren!

Vg3 og Vg4 var på Retiro denne dagen og kosa seg med frisbee, volleyball og andre aktivitetar. Ein flott dag med flotte ungdommar!

aktivitetsdag