Molde VGS > Nyheter > Mange valgmuligheter for avgangselevene

Studieorienteringsdag ved Molde vgs.

Mandag  29.1. var ca 650 avgangselever fra Molde vgs., Romsdal vgs., Fræna vgs.,  Fannefjord vgs., Gjermundnes vgs., Akademiet vgs. og Molde Folkehøgskole samlet for å få informasjon om høgskole- og universitetsutdanninger. Dagen startet med fellessamling i Aulaen ved Molde vgs. og Molde Kino før lunsj med informasjon om hvordan søke høgre utdanning og hva det er viktig å tenke på. I tillegg var det korte presentasjoner av ulike høgskole- og universitetstilbud.

Etter lunsj var representantene for de ulike høgskolene og universitetene fordelt på åtte forskjellige klasserom på Molde vgs. I tillegg deltok Politiet. De fikk 30 minutt til presentere sitt studietilbud og til spørsmål og samtale med elevene.  Elevene kunne få med seg inntil fire presentasjoner.  Det var aktive studenter som holdt innleggene. I tillegg var det et informasjonstorg med stands for de forskjellige skolene.  Arrangementet var organisert av «Utdanning i Bergen» med Molde videregående skole som teknisk arrangør.  Mange elever ga uttrykk for at dette var en nyttig dag og en fin måte å skaffe seg informasjon om veien videre i utdanningsløpet.

studieinfo