Molde VGS > Nyheter > Molde vg skoles personalband opptrer offentlig!

Molde vg skoles personalband opptrer offentlig!

En aldri så liten begivenhet finner sted torsdag 16. januar kl. 20-21 på Silver Fox Music Club på Brygga: For første gang i Molde vg skoles nær tohundreårige historie opptrer et personalband fra skolen offentlig. Og repertoaret til bandet består av pop- og rockelåter som ikke opplagt samsvarer med det inntrykket mange har av en gammel og ærverdig skole.

17 gode kolleger pluss to gjesteartister fra Molde vg skoles Skoleutvalg utgjør et personalband som vil spille låter oversatt fra engelsk til nynorsk/dialekt fra Queen, Dire Straits, Michael Bublé, Nick Ashford/John Scofield og Lady Gaga/Bradley Cooper. Og kanskje det går an å gjette den engelske originaltittelen til Dire Straits-låta «Sulten på swing»?

I tillegg vil det bli spilt låter av AC/DC, Guns ‘N Roses, Stefan Nilsson/Py Bäckman, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne.

Alle Silver Fox-arrangementer har gratis inngang, og bandet ønsker alle publikummere hjertelig velkommen, spesielt Molde vg skoles elever og ansatte. Siden Brygga er et sted med skjenkebevilling, må alle elever huske på å ta med seg legitimasjon, og elever under 18 år vil sannsynligvis få tildelt en egen avdeling i lokalet.

Les mer om Silver Fox Music Club og Molde vg skoles personalband her.