Molde VGS > Nyheter > Re-design for catwalk'en

Re-design for catwalk'en

I design og arkitektur 3 skal elevene jobbe med Re-design i januar.

Dette er et prosjekt som skal vises fram på en catwalk den 26.januar på Krona i forbindelse med Klimafestivalen 2019.

Vi samarbeider med Fretex og Inspirerende hobby og på fagdagen den 4.jan holdt faglærer Richard Hoel og tidligere faglærer Kari Angvik pluss Anne Grete og Åse fra Inspirerende Hobby kurs innen symaskin og brodering.

Dette var en aktiv dag, hvor elevene fikk gode instruksjoner om hvordan symaskinene kan utnyttes, og inspirasjon til ulike måter man kan re-designe klær. Alle er selvfølgelig velkomne til å se resultatene som skal vises fram på Re-design dagen på Krona, hvor man også kan oppleve andre inspirerende prosjekter som jobbes med under dagen og som vises fram på ulike måter på Romsdalsmuseet.