Molde VGS > Nyheter > Rekordtall på filmpremiere

Rekordtall på filmpremiere

Om lag 300 gjester fra Bekkevoll ungdomsskole kom til skolen vår i går kveld, da 10. trinn hadde premiere på filmer de har laget i samarbeid med lærere fra Molde vgs.

Det ble fullt hus og god stemning da filmene til elevene fra 10. trinn på Bekkevoll hadde premiere og prisutdeling i går kveld. Det var full pakke med fruktchampagne i stettglass, rød løper, jury og konferansierer, og ikke minst foreldre på besøk, som så filmene deres ungdommer har laget. Filmprosjektet på Bekkevoll er blitt en tradisjon, der våre lærere Hilde Nerland og Svein Rune Nyland bistår 10. trinn på Bekkevoll i produksjon av filmer i faget kunst og håndverk. Juryen, som besto av Vg3-elever fra utdanningsprogram for Medier og kommunikasjon, delte ut priser i kategorier som beste mannlige og kvinnelige skuespiller, beste foto, beste regi og ikke minst: Beste film. Kvelden ble loset trygt i havn av dyktige konferansierer fra Vg2 Medier og kommunikasjon, Thilde og Stian.