Molde VGS > Nyheter > Rettslære 2 på besøk hos Øverbø Gjørtz

Rettslære 2 på besøk hos Øverbø Gjørtz

Sist fredag var Rettslære 2-klassen på besøk hos advokatfirmaet Øverbø Gjørtz. Der traff faglærer Sissel Kjøl igjen fire tidligere elever fra Molde vgs!

Det ble et gledelig gjensyn med tidligere elever for faglærer Sissel Kjøl denne dagen; advokatene Marit Moe Rasmussen, Per Sverre Raknes og Anna Reistad, samt advokatfullmektig Marina Opstad. Se flere bilder fra besøket på Facebook!

Sist fredag hadde Rettslære 2-gruppa en interessant fagdag sammen med flere av advokatene i adv.firmaet Øverbø Gjørtz i Molde.

Med rundt 40 ansatte er Øverbø Gjørtz det største advokatfirmaet på Nordvestlandet. De arbeider innenfor de fleste rettsområder - både privat og offentlig rett.

Det ble et gledelig gjensyn med fire tidligere rettslæreelever ved Molde vgs; advokatene Marit Moe Rasmussen, Per Sverre Raknes og Anna Reistad, samt advokatfullmektig Marina Opstad.

Besøket startet med en omvisning i de nyoppussede og moderne lokalene hos Øverbø Gjørtz. Deretter fikk vi et innholdsrikt og engasjerende foredrag, bl.a om veien frem til advokatyrket, samt om advokatenes hverdag. Vi hadde forberedt spørsmål i forkant, og samtlige ble grundig besvart.

I tillegg til Marit, Anna og Marinas presentasjon, var også advokatene Finn Lervik og Roy Peder Kulblik sammen med oss denne formiddagen. Kulblik fortalte for øvrig om forsvarerrollen, noe vi syntes var veldig spennende.

Rikelig med mat og drikke ble også servert, og vi var etterpå veldig enige om at det hadde vært en bra fagdag!

(Og hvem vet – kanskje er det fremtidige jurister/advokater i denne rettslæregruppa også..?)

Brødtekst: Sissel Kjøl